• Gratis persoonlijk advies
 • 50+ winkels
 • Van interieurontwerp tot realisatie

Retro behang

Ben je op zoek naar een mooi retro-behang voor op de muur? Je slaagt bij ons voor behang met retro-look in allerlei kleuren en printen. Onze behangexperts voorzien je graag van persoonlijk advies en dankzij onze eigen behangservice hangt jouw nieuwe behang binnen no time te stralen. Ontdek onze collectie retro-behang en laat je inspireren.

retro behang

Retro interieur

Retro is terug, en hoe! In de interieurtrends zien we al een tijd dat retro met een ware opmars bezig is. Met retro-behangpapier creëer je op eenvoudige wijze die unieke sfeer van toen. Retro-behang wordt ook wel vintage-behang of 70’s-behang genoemd. Net als het behang in de jaren ’70 valt retro-behang op door uitgesproken, nostalgische kleuren en in het oog springende patronen. Behang met retro-print is een ware eyecatcher en laat jouw inrichting stralen!

Ons assortiment | retro-behang

Of je nu retro-behang zoekt voor in de kinderkamer of je woonkamer of home office van een nieuwe look wil voorzien; met ons retro-behangpapier kun je alle kanten op! Je slaagt bij ons voor mooie merken zoals het populaire Eijffinger retro-behang. Ook qua kleuren kun je alle kanten op. In ons aanbod vind je onder andere:

 • Retro-behang grijs
 • Retro-behang groen
 • Retro-behang wit
 • Retro-behang oranje
 • Retro-behang geel
 • Retro-behang blauw

  Kleur doet veel voor de uitstraling van je behang en is sfeerbepalend voor je inrichting. Twijfel je over de kleur van je behang met retro-look? Onze interieurstylisten denken graag met je mee!

  Alles voor jouw droominrichting onder één dak

  Naast jaren-’70-behang kun je bij Decorette terecht voor nog veel meer luxe behang. Snuffel dus vooral nog even lekker rond. Als je eenmaal het perfecte behangetje hebt gevonden, kan het leuk zijn om ook de muren van een likje verf te voorzien. Ook voor hoogwaardige muurverf zit je goed bij Decorette!

  Heb je wel zin in een make-over maar niet in het gedoe eromheen? Maak dan gebruik van ons behang– en/of schilderservice en laat je retro-behang plaatsen door een expert. Zo geniet je binnen de kortste tijd van een complete nieuwe look met een professionele uitstraling.

  Meer in ons assortiment behang

  Retro-behang kopen? Eenvoudig bij Decorette

  Retro-behang kopen doe je eenvoudig in onze woonwinkel. Daar kun je onder het genot van een bakkie ons stijlvolle retro-behangpapier bewonderen. Gun jezelf en je woning die upgrade en kom gezellig langs!