• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Effen behang

Allesbehalve saai, want effen behang maakt jouw muur juist sprekend. Dat komt omdat dit soort behang vaak een mooie textuur heeft. Op het eerste gezicht zal het misschien niet erg opvallen, maar op een wand komt dit wel duidelijk tot uiting. Effen behang geeft een enorme boost aan je ruimte, straalt luxe uit en is ideaal te combineren.

effen behang

Behang met reliëf

Effen behang zorgt voor een charmante uitstraling. Je kiest bewust voor een subtiele, stijlvolle look. Bij deze wandbekleding draait het hoofdzakelijk om het reliëf en de structuur. Dat is de reden dat behang in effen meer diepgang brengt dan een likje verf. Structuur behang geeft een stoere, moderne en rijke uitstraling. Denk eens aan details als metallic afwerking, stijlvolle coatings en fijne nuances.

Combineer met effen behang

Je kunt effen behang prima met elkaar combineren. Dit kan zelfs een hele fijne, serene uitwerking geven. In vaktermen noemen we dit ton-sur-ton; een kleurpalet van verschillende tinten. Vaak zijn effen kleuren ontwikkeld in samenspel met een uitgesproken patroon behang. We gebruiken effen behang vooral om de allermooiste matches te maken.

Natuurlijk is een effen behangetje ook op zichzelf een ware eyecatcher. De glanseffecten en rijke texturen in de meest prachtige kleuren geven het effen behangpapier de nodige body.

Ons assortiment behang effen

Bij ons ben je aan het juiste adres voor luxe behang van gerenommeerde merken als Eijffinger en Arte. Elk behangmotief wordt met zorg ontwikkeld om jouw huiskamer te laten stralen. Omdat smaken verschillen is ons neutraal behang in elke kleurstelling te koop. Je slaagt bij ons andere voor:

  • Effen groen behang
  • Effen behang taupe
  • Effen behang blauw
  • Effen behang wit
  • Effen zwart behang

Blader door de online catalogus

En nog veel meer! Ook roze behang, grijs behang of zelfs goud behang is in ons assortiment verkrijgbaar. Heb je een mooi effen behang gevonden maar wil je liever niet zelf aan de slag met opmeten en aanbrengen? Maak dan gebruik van onze persoonlijke behangservice.

Meer in ons assortiment behang

Effen behang kopen bij Decorette

Effen behang geeft de muur een rijke uitstraling. De experts in onze winkel weten hoe ze het optimale resultaat uit het door jou gekozen product kunnen halen. Laat je adviseren in onze winkel of maak online een afspraak. Wij komen ook graag vrijblijvend bij je thuis voor interieuradvies. Ontdek onze collectie effen behangpapier in één van onze winkels bij jou in de buurt!