Smart home

DE ULTIEME LUXE

Wil jij ook het gemak van elektrische raamdecoratie? Dan zijn onze smart home systemen de oplossing voor jou. Met smart home bedoelen wij de slimme automatisering van al onze woonproducten waardoor deze elektrisch te bedienen zijn. Eenvoudig met één druk op de knop. Hierdoor maken we jouw huis een stuk slimmer.

Smart home | elektrische raamdecoratie

Met de juiste smart home systemen breng je praktische oplossingen en luxe samen. Want slimme innovaties maken het huis comfortabeler. Benieuwd wat Decorette als Somfy en Luxaflex® expert kan betekenen voor jouw slimme woning? Lees dan verder!

Wat is smart home?

Smart home wordt ook wel huisautomatisering of smart home genoemd. Het is een verzamelnaam voor een systeem van elektrische apparaten dat jouw helpt met het automatiseren van alledaagse bezigheden in huis

Smart home omvat verschillende soorten apparaten, van verlichting tot beveiliging of in dit geval: raamdecoratie. Alle slimme elektronica is daarbij aangesloten op een lokaal netwerk en spreekt een gemeenschappelijke communicatie-‘taal’, waardoor jij alles gemakkelijk vanuit één centraal bedieningspunt op afstand kan beheren. Jij bepaalt helemaal zelf hoe uitgebreid jouw smart home systeem is en welke apparaten je er wel of niet op wilt aansluiten.

Hoe werkt een smart home systeem

In een smart home systeem communiceren alle elektronische apparaten met elkaar door middel van een protocol ofwel standaard, waarmee signalen tussen de apparaten verstuurd worden. Deze communicatie tussen de verschillende apparaten kan door middel van internetkabels of draadloos plaatsvinden, bijvoorbeeld via WiFi, ZigBee, Z-Wave, Bluetooth of KNX.

Wil je apparaten met elk een verschillend communicatieprotocol aan elkaar verbinden? Ook dat is mogelijk met behulp van een system integrator, een ‘vertaalsysteem’ dat ervoor zorgt dat de apparatuur elkaar alsnog kan ‘verstaan’. 

De voordelen van smart home in huis

Smart home is in te zetten voor tal van productgroepen, waaronder slimme raamdecoratie. Elektrische raamdecoratie en zonwering maken het leven simpelweg een stuk comfortabeler. Denk hierbij aan voordelen als:

  • gemak
  • comfort
  • veiligheid

Met onze slimme producten sta je via één systeem met de Somfy-app in nauw contact met jouw huis. Alle elektrische woonproducten staan met elkaar in verbinding en zijn met één druk op de knop te bedienen. Ook op afstand. Handig en snel! 

Slimme raamdecoratie bij Decorette

Het slimme smart home systeem kan worden aangesloten op de complete Decorette collectie buitenzonwering en verschillende soorten raamdecoratie voor binnen. Dus of je nu op zoek bent naar elektrische gordijnrails, slimme jaloezieën of je rolgordijnen elektrisch wilt maken – wij maken luxe wonen compleet. In ons assortiment hebben we meer dan genoeg keuze aan slimme raamproducten voor binnen, waaronder:

Bijzonder populair binnen onze smart home producten zijn ook de elektrische rolgordijnen en smart gordijnen.

Elektrische rolgordijnen

Slimme rolgordijnen zijn niet alleen mooi maar ze maken wonen ook een stuk aangenamer. Beeld je het gemak van automatische rolgordijnen eens in. Deze worden gestuurd door het geluid van jouw stem of middels één druk op de knop. Eenvoudig en elegant. Kies uit de ruime keuze van onze Somfy en Luxaflex® producten. Een smart rolgordijn is meer dan een lust voor het oog. 

Elektrische gordijnen

Optimaal ontspannen is met een elektrische gordijnrail eenvoudig. Het aanzicht is strak en de bediening gebruiksvriendelijk. Want jouw elektrische gordijnen zijn met een afstandbediening gemakkelijk te openen zonder zelfs maar op te hoeven staan. De nieuwste optie met smart home is om de rails te verbinden met een timer, zodat de automatische gordijnen sluiten op het tijdstip van jouw wensen. Slimmer wonen kan niet!

Elektrische zonwering voor buiten

Ook buitenshuis kunnen wij eenvoudig automatiseringssystemen toepassen zodat jij kunt genieten van alle voordelen. Slimme zonwering bedien je met een knop op de afstandsbediening. Simpel! Bij ons kun je terecht voor verschillende types automatische zonwering voor buiten, zoals:

Jouw Somfy, Motionblinds en Luxaflex® expert voor smart home

Als expert op het gebied van domotica-systemen werken wij nauw samen met Somfy, Motionblinds en Luxaflex®, dé specialisten op dit gebied. Dat betekent dat je bij ons de beste kwaliteit producten krijgt en keuze hebt uit alle innovatieve technologieën op het gebied van wonen. Ook hebben wij alle benodige vakkennis en bekwame installateurs in huis, die de domotica probleemloos bij jou thuis installeren. Een slim huis begint bij Decorette.

We vertellen je in de winkel graag meer over de mogelijkheden en over de werking van onze elektrische raamdecoratie. Natuurlijk helpen we je ook met de toepassing dankzij onze eigen montageservice. Kom langs in één van onze woonwinkels voor een advies op maat. 

Slim wonen met smart home: Decorette regelt het

Comfortabel zijn met alle mogelijke gemakken. Dat is wat smart home met ons huis kan doen. Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie die jouw huis tot een Smart Home maakt. Smart home is de toekomst, of je nu zoekt naar elektrische zonwering of elektrische gordijnrails. Slimme zonwering koop je bij de Decorette bij jou in de buurt. Maak direct een afspraak of ontdek de talloze mogelijkheden in onze winkel!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Domotica is de praktische oplossing voor échte luxe in huis. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels