• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vloerkleden kinderkamer

Bij het kiezen van een vloerkleed voor de kinderkamer zijn zowel mooie ontwerpen als praktische overwegingen essentieel. We gaan voor kleurrijke en speelse patronen die de verbeelding van kinderen prikkelen, terwijl we ook letten op functionaliteit. Kinderen worden immers vrolijk van levendige kleuren en unieke ontwerpen. Ontdek hoe je het perfecte vloerkleed voor de kinderkamer kiest met onze handige tips. Lees je mee?

Vloerkleden kinderkamer: funny, vrolijk & speels

Neem je kinderen mee tijdens het uitzoeken van een nieuw vloerkleed voor de kinderkamer. Je ziet namelijk direct welke patronen hen aanspreken. De meeste kinderen houden van mooie kleurcombinaties en expressieve vormen. Uiteraard maak je het zo bont als je zelf wilt. Hoogpolige vloerkleden zijn perfect om overheen te kruipen en op te zitten. Met een kinderkleed creëer je een eigen, comfortabel plekje voor jouw kind waar het zich prettig voelt.

Vloerkleden kinderkamer: wees creatief

Natuurlijk kun je kiezen voor een typisch kindervloerkleed, maar het is duurzamer om te gaan voor een vloerkleed op maat. Je kleuter wordt een tiener en het is fijn als het kindertapijt dan ook nog steeds past. Onze collectie vloerkleden voor kids zijn geheel op smaak samen te stellen. Hierdoor wordt het makkelijk om een stijlvol tapijt naar een kindvriendelijk exemplaar te customizen.

Speel met de kleuren, kies voor een unieke vorm en ontwikkel jouw eigen creatieve kleed voor in de kinderkamer of vloerkleed voor in de babykamer. In onze winkel voorzien we je altijd van persoonlijk advies en denken we graag mee over jouw perfecte babykamer-kleed of kinderkleed.

Kindervloerkleed als onderdeel van jouw themakamer

Fantaseren over woeste oceanen, romantische bloemenbedden en oerwouden zover je kunt reiken. Een thema kan de meest uiteenlopende onderwerpen hebben. Of je nu een vloerkleed zoekt voor een jongenskamer, een vloerkleed voor de meisjeskamer of specifiek een rond vloerkleed voor de kinderkamer; bij Decorette vind je altijd een passend vloerkleed voor je kind, Het meest eenduidige resultaat bereik je wanneer alles bij elkaar aansluit. Van het vloerkleed voor de babykamer tot het patroon behang aan de muur en raamdecoratie in stijl. Jouw kind voelt zich direct als een vis in het water.

Perfect voor de kinderkamer: mooi motiefje

Kinderen ravotten graag. Ze passen daarbij niet altijd goed op en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan erg zuur zijn wanneer het nieuwe kinderkleed helemaal onder de vlekken zit. Daarom zijn vloerkleden met een patroon de perfecte oplossing. Simpelweg omdat op zo’n vloerkleed viezigheid minder opvalt. Als het op een vloerkleed voor de kinderkamer aangaat, is de beste oplossing vaak de meest praktische!

Kun je zelf ook wel iets gebruiken? Bekijk dat eens onze complete collectie stijlvolle vloerkleden voor inspiratie!

Bekijk ons assortiment

Kindervloerkleed kopen

Bij ons vind je verschillende kinderkleden die passen in een kinder- of babykamer. Zowel direct leverbaar als een gepersonaliseerd exemplaar. Kom eens langs en informeer naar de mogelijkheden. Wij staan altijd voor je klaar met advies.