• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vinyl vloer betonlook

Als liefhebber van een stoer, industrieel interieur is een vinyl vloer met betonlook jouw ideale keuze. Het natuurgetrouwe betonlook vinyl lijkt niet alleen op een betonnen gietvloer, maar is ook even sterk. Het resultaat? Een schitterende betonlook vinyl vloer die perfect past bij een industriële inrichting en prachtig samengaat met hout en staal. Bij Decorette heb je de keuze uit verschillende designs. Kom langs en ontdek het zelf!

vinylvloer betonlook

De juiste betonlook vloer van vinyl

De betonlook vinylvloer is niet alleen sterk vanwege de harde toplaag, maar is ook nagenoeg onderhoudsvrij. Daarbij is een vinyl vloer comfortabel vanwege de uitstekende isolatiewaarde. Stijlvol betonlook zeil leg je door het hele huis. Van living, slaapkamer en keuken tot en met de badkamer.

Door te variëren met kleurdesigns breng je variatie aan in de beton vinyl vloer of kies je voor één en dezelfde industriële look. Een zeil vloer heeft een harde kras vaste touch, waardoor een lange levensduur verzekerd is, ook bij intensief gebruik. En is schoonmaken niet je hobby? Ook dan is dit type vloer ideaal.

Ons assortiment betonlook zeil

Welke stijl je ook hebt, in onze collectie vloerzeil met betonlook vind je altijd een passende keuze. Het vinyl betonlook is er in schitterende tinten. Tinten die de natuurgetrouwe uitstraling geven van een gietvloer van beton. Zeker weten dat er altijd een tint is die jou aanspreekt.

Een betonlook vloer van vinyl waar je jarenlang plezier van hebt, vind je bij Decorette. Bij een Novilon betonlook ga je voor de hoogste vinyl vloer kwaliteit. Een topkwaliteit vinyl vloer heeft de volgende voordelen:

  • Lange levensduur
  • Goede isolatie
  • Geluiddempend
  • Slijtvaste toplaag
  • Comfortabel

Perfecte plaatsing

Een betonlook vinyl loer gevonden met de juiste tint? Decorette zorgt voor een vakkundige plaatsing van de vloer. Is er een ondervloer voor vinyl nodig, dan verzorgen we dat voor jou.

Decorette is specialist in vinyl vloeren. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en dat geldt zeker voor jouw naadloze vinyl vloer. Decorette plaatst geen doorsnee vinyl vloeren met betonlook, maar onderscheidende vloeren die jouw huis allure en luxe geven. Over allure en luxe gesproken: heb je er wel eens over nagedacht om je nieuwe vloer te complementeren met bijvoorbeeld een warm vloerkleed?

Bekijk ons assortiment

Betonlook vinyl kopen

Een betonlook vinylvloer bestellen doe je bij Decorette. We hebben meer dan 50 winkels dus er is altijd een inspirerende woonwinkel bij jou in de buurt. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden en toepassingen van de juiste vinyl vloer.

Kom ideeën opdoen in één van onze Decorette winkels of maak een afspraak. We komen gratis en vrijblijvend bij je thuis met tips en advies. Zien we je binnenkort?