Betonlook vinyl

Als liefhebber van een stoer, industrieel interieur is een vinyl vloer met betonlook jouw vloer. De natuurgetrouwe vinyl betonstructuur lijkt niet alleen op een betonnen gietvloer, maar is ook even sterk. Een schitterende betonlook vinyl vloer voor een industriële inrichting die een perfecte match heeft met hout en staal. De betonlook vinylvloer van Decorette heeft verschillende designs. Kom eens langs en ontdek het zelf.


De juiste betonlook vinyl

De betonlook vinylvloer is niet alleen sterk vanwege de harde toplaag, maar is ook nagenoeg onderhoudsvrij. Daarbij is een vinyl vloer comfortabel vanwege de uitstekende isolatiewaarde. Een betonlook vinyl vloer leg je door het hele huis. Van living, slaapkamer en keuken tot en met de badkamer. Door te variëren met kleurdesigns breng je variatie aan in de beton vinylvloer of je kiest voor een en dezelfde industriële look. Een vinylvloer heeft een harde krasvaste touch, waardoor een lange levensduur verzekerd is, ook bij intensief gebruik. En is schoonmaken niet je hobby? Ook dan is een vinyl vloer ideaal. 

Ons assortiment vinyl vloeren betonlook

Welke stijl je ook hebt, in onze collectie betonlook vinyl vloeren vind je altijd een passende keuze. De vinyl betonlook is er in schitterende betontinten. Tinten die een natuurgetrouwe uitstraling geven van een gietvloer van beton. Zeker weten dat er altijd een tint is die jou aanspreekt.

Bij een Novilon betonlook ga je voor de hoogste vinyl vloer kwaliteit. Een vinyl vloer waar je jarenlang plezier van hebt vind je bij Decorette. Een kwaliteit betonlook vinyl vloer heeft de volgende voordelen: 

  • Lange levensduur 

  • Goede isolatie

  • Geluiddempend

  • Slijtvaste toplaag

  • Comfortabel

 

Perfecte vinyl plaatsing

De juiste betonlook vinylvloer gevonden met de juiste tint? Decorette zorgt voor een vakkundige plaatsing van de vloer. Is er een ondervloer voor vinyl nodig, dan verzorgen we dat voor jou. 

Decorette is specialist in vinyl vloeren. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en dat geldt zeker voor jouw naadloze vinyl vloer. Decorette plaatst geen doorsnee vinyl vloeren met betonlook, maar onderscheidende vloeren die jouw huis allure en luxe geven. Over allure en luxe gesproken: heb je er wel eens over nagedacht om je nieuwe vloer te complementeren met bijvoorbeeld een uniek fotobehang?   

Een vinyl vloer betonlook kopen van topkwaliteit

Een betonlook vinylvloer bestellen doe je bij Decorette met een volmondig ja. We hebben 52 winkels dus er is altijd een inspirerende woonwinkel bij jou in de buurt. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden en toepassingen van de juiste vinyl vloer in elke ruimte.

Kom ideeën opdoen bij de dichtstbijzijnde Decorette winkel of maak online een afspraak. We komen gratis en vrijblijvend bij je thuis met tips en advies. Zien we je binnenkort?

Afspraak maken
Winkels
vinyl houtlook
vinyl kamerbreed
vinyl ondervloer
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor je huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels