• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Arte behang groen

Ontdek de weelde van Arte-behang in de kleur groen. Een groot deel van de Arte-collectie is verkrijgbaar in een variant van groen, elke tint en dessin met een eigen uitstraling en verhaal. De behangspecialisten van Decorette vertellen je graag meer over het mooiste groen behang van Arte International. Laat je verrassen in één van onze winkels met een Arte-assortiment en vind het prachtigste groen behang van Arte.

Let op! De volgende Decorette winkels hebben geen Arte collectie in de winkel: Anna Paulowna, Bilthoven, Gouda, Nieuw-Amsterdam en Wijhe

groen Arte behang

Groen behang van Arte: pure luxe op de muur

Groen is een kleur die vele verschijningen aanneemt. Van diep blauwgroen tot zachte pasteltinten of warm geelgroen, elk groen behang van Arte heeft een eigen unieke look en feel. Wat ze allemaal gemeen hebben is de uitstekende kwaliteit, de beste materialen, unieke texturen en eigenzinnige dessins. Met groen behang van Arte Walls op je muren creëer je jouw eigen oase van rust, een natuurlijke touch die jouw interieur in een ontspannen balans brengt.

Één met de natuur

Haal de natuur in huis met een groen behang van Arte. Veel van de groenkleurige varianten hebben exotische en botanische invloeden, van organische texturen tot aan jungle-achtige bladertekeningen en dierenhuidpatronen. Maar ook zijn er vele groene Arte behangsoorten die hun inspiratie dichter bij huis en bij de mens vinden: van motieven die zich baseren op rijke stoffen tot aan geometrische vormen en aquareldessins.

Onze wisselende collectie

In onze winkels vind je een ruime selectie Arte behang in de kleur groen, eenvoudig te filteren op kleur en merk. Daarnaast vind je in een groot aantal van onze fysieke Decorette-winkels een gelimiteerde en wisselende Arte-collectie, met uitzondering van onze woonateliers in Anna Paulowna, Bilthoven, Gouda, Nieuw-Amsterdam, Oirschot en Wijhe.

Ben je op zoek naar een specifieke serie of wil je er zeker van zijn dat jouw vestiging ook groen Arte behang in het assortiment heeft? Neem dan voor je bezoek even contact op om dit te checken.

Meer in ons assortiment behang

Arte’s groene behang bij Decorette

Weelderig groen behang van Arte Walls shop je bij Decorette, jouw totaaloplossing voor interieur. Onze specialisten weten precies welk behang jouw interieur tot leven doet komen en hoe je jouw groene behang feilloos aanbrengt. Hierin ontzorgen we je met plezier. Kom langs in één van onze woonwinkels of maak online een afspraak voor een uitgebreid interieuradvies en onze vakkundige behangservice.