• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Arte behang Monsoon

Arte Monsoon behang heeft prachtige designs die je muren een unieke look geven en zo van je muur een echte blikvanger maken. Ben je benieuwd naar deze behangcollectie van het topmerk Arte? Ontdek Arte Monsoon dan snel en laat je verrassen.

Let op! De volgende Decorette winkels hebben geen Arte collectie in de winkel: Anna Paulowna, Bilthoven, Gouda, Nieuw-Amsterdam, Oirschot en Wijhe

Arte Monsoon behang

Haal het regenwoud in huis met Arte Monsoon

De bomen en planten van het tropische regenwoud vormen de voornaamste inspiratiebron van de collectie Arte Monsoon. Je vindt dan ook verschillende botanische prints terug in de designs. Denk hierbij aan Arte Monsoon Musa, een dessin dat gebaseerd is op de bladeren van de bananenboom en een weelderig motief bevat. Arte Musa is verkrijgbaar in zowel matte varianten als varianten met een metaalglans.

Ook Arte Monsoon Sabal is één van de botanische motieven in de collectie Arte Monsoon. Sabal is vernoemd naar de bladeren van de gelijknamige palmboomsoort. Deze bladeren die elkaar allemaal overlappen vormen het design van dit behang. En dan is er nog Arte Monsoon Itaya. Ook gebaseerd op de bladeren van een palmboom, maar deze bladeren hebben veel fijnere nerven dan die van de Sabal. Arte Monsoon Itaya heeft dan ook zijn eigen unieke look.

Andere designs van Arte Monsoon

Niet alle designs van Arte Monsoon zijn geïnspireerd door planten en bomen. Zo is er ook Arte Monsoon Mosaic. Dit is- zoals de naam al doet vermoeden – een mozaïekpatroon, bestaande uit allemaal kleine vierkantjes. Het kleurgebruik in dit design zorgt ervoor dat er een fade-effect ontstaat, wat dit ontwerp extra interessant maakt. Over interessant gesproken: ook onderdeel van deze collectie is Arte Facet. Dit dessin zit vol met lijnen die samen steeds weer anders combineren en zo ook een gevoel van reliëf geven. Een echte aanrader!

Arte Monsoon zit vol prachtige kleuren

De kleuren van het behang van Arte Monsoon zijn gebaseerd op kleuren die je in een tropisch regenwoud vindt. Dan kun je vast wel raden dat groen erin terugkomt, maar in het regenwoud zijn zo veel exotische planten, bloemen en dieren dat er een groot kleurenpalet is om uit te kiezen. Naturel kleuren als wit en grijs, maar ook meer opvallende kleuren als oranje en paars zijn onderdeel van deze collectie van Arte. Elk design is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt altijd de kleur kiezen die het best in je interieur past.

Vind je de collectie van Arte Monsoon onverhoopt toch geen behang dat helemaal past bij jouw smaak? Dan kun je bij ons ook terecht voor andere soorten behang. Hierbij kun je denken aan andere collectie van Arte, maar ook behang van topmerken als Behangexpresse of Eijffinger.

Meer in ons assortiment behang

Arte Monsoon kopen?

Wil jij het prachtige behang van Arte Monsoon graag op je muur hebben? Ontdek dan deze prachtige collectie bij ons in de winkel. Zie je het niet zitten om zelf te behangen? Maak dan gebruik van onze behangservice, waarbij onze behangexperts ervoor zorgen dat je nieuwe Arte Monsoon behang snel en professioneel aan je muren wordt geplakt.