Beits

Als je op zoek bent naar goede beits ben je bij Decorette aan het juiste adres. Beitsen zijn leverbaar in meerdere kleuren, zowel transparant als dekken. En verkrijgbaar als zowel binnenbeits als buitenbeits voor de bescherming en onderhoud van al je houtwerk. De perfecte beits op kleur bestellen doe je bij Decorette. Ons assortiment beits is van de allerhoogste kwaliteit.

Wij mengen de door jouw gewenste kleur beits op onze mengmachine en geven gratis advies. Wij zien je graag in onze winkels. Kom langs en laat je inspireren.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van beits met uitzondering van: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoogeveen, Hoorn, Leiderdorp, Maassluis, Rotterdam, Utrecht en Vught

Beits in elke gewenste kleur

Beits is eenvoudig te verwerken en al jarenlang een populair product. Voor je interieur is beits een perfecte natuurlijke houtafwerking. Houten vloeren, kozijnen en trappen geven je huis een sfeervolle, warme uitstraling. Voor elke houtsoort is er een hoogwaardige kwaliteit beits in elke gewenste kleur mogelijk. Transparante beits of dekkende beits, waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Ons assortiment beits

Afhankelijk van het project vind je bij Decorette een compleet assortiment Cetabever beitsen. Het assortiment bestaat uit zowel binnenbeits als buitenbeits. Bij Decorette ben je aan het juiste adres voor onder andere:

  • Schuttingbeits

  • Tuinmeubelbeits

  • Schuurbeits en tuinhuisbeits

  • Vloerbeits en trapbeits

  • Deurbeits en kozijnbeits

Behalve een ruime collectie Cetabever beits, vind je bij ons ook een hoogwaardige collectie Sikkens verf en Flexa verf.

Aandacht en tijd

Jouw huis is een kostbaar bezit en dat wil je natuurlijk goed onderhouden. Bij ons vind je daarom beits op waterbasis, een topproduct en minder belastend voor het milieu.  Voor zowel binnen als buiten schilderwerk ontvang je bij Decorette advies op maat voor het beste onderhoud.

Niet alleen voor beits maar voor alles wat je nodig hebt voor een schilderklus is Decorette het vertrouwde adres. Welke kwast of roller kan je het beste gebruiken? Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen.

Beits kopen? Geniet van onze schilderservice

Wil je beits bestellen waarvan je weet dat het goed zit? Bij Decorette vind je uitsluitend hoge kwaliteit en kan je bovendien gebruik maken van onze schilderservice als je zelf liever niet aan de slag gaat. Ook onze diensten zijn van hoge kwaliteit. Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van beits met uitzondering van Broek op Langedijk,  Gouda, Heemskerk, Hoorn, Leiderdorp, Maassluis, Rotterdam, Utrecht en Vught. Kom snel een keertje langs!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

De kleur verf op jouw gevel is bepalend voor de uitstraling van het huis. Welke kleur kies jij? Doe inspiratie op in onze inspiratie bibliotheek. Wij hebben genoeg moois voor jou verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels