Vloeren leggen

Vloeren leggen is een vak apart. Als je hebt gekozen voor een laminaat, PVC of vinyl vloer van Decorette, dan wordt deze uiteraard ook door onze specialist gelegd. Een nieuwe vloer leggen, is specialistisch werk. Door je vloer te laten leggen, weet je zeker dat het goed gebeurt en het scheelt tijd die je anders kunt besteden.


Vloeren laten leggen

Bij het vloeren leggen dien je op veel zaken te letten. Als je een laminaatvloer laat leggen, komen hier andere dingen bij kijken dan wanneer je een PVC vloer wil laten leggen. Wij denken altijd met je mee. Als je van onze legservice gebruik wil maken, zal onze specialist eerst de vloer inspecteren. Hierbij wordt gelet op bijvoorbeeld:

 • Is het een gladde vloer of zal er geëgaliseerd moeten worden?

 • Is er vloerverwarming aanwezig?

 • Wordt er goed geventileerd?
 • Is er geen betonrot of schimmel aanwezig?

 • Is de vloer droog genoeg?

 • In welke legrichting komt de vloer het beste tot zijn recht?

 • Welke plinten gaan we gebruiken?

Dit zijn stuk voor stuk keuzes die wij samen met jou maken om ervoor te zorgen dat je heel lang plezier hebt van je nieuwe vloer. Samen maken we een planning, zodat je minimaal ongemak hebt van het leggen van jouw vloer. Start met het ontdekken van het assortiment vloeren in onze winkels.

Alles goed geregeld met de vloer-legservice van Decorette

Wij werken alles af tot in de puntjes! Uiteraard beschikken we ook over andere diensten waarmee we je kunnen helpen. Zo kun je ook gebruik maken van onze gratis inmeetservice.

Zoek je een nieuwe vloer en wil je die vloer laten leggen? Wij regelen het voor je. Maak direct online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Veelgestelde vragen

Welke vloertypes kunnen jullie leggen?

De meeste van onze vloertypes komen we graag bij je leggen. Je kunt bij ons terecht voor:

 • Laminaat leggen
 • PVC plakvloer leggen
 • PVC kliklaminaat leggen
 • Vinyl vloer leggen

Daarnaast kunnen we ook tapijt leggen, waarvoor we een aparte pagina hebben aangemaakt.

Wat kost het laten leggen van een vloer?

De kosten voor het leggen van een vloer verschillen per project. Factoren die de prijs beïnvloeden zijn onder andere de grootte van de vloer die gelegd moet worden, het type vloer en eventueel extra werk dat erbij komt kijken (bijvoorbeeld egaliseren). Voor een indicatie van de kosten kun je altijd contact met ons opnemen.

Wanneer vindt de legafspraak plaats?

Zoals gezegd willen we graag dat je zo min mogelijk ongemak hebt van het leggen van je nieuwe vloer. Daarom proberen we de afspraak in te plannen op een moment dat het jou schikt. Hierbij zijn we altijd afhankelijk van onze eigen planningen, maar we komen graag samen tot het beste moment om de legafspraak te houden.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels