Uitvalschermen

Uitvalschermen zorgen ervoor dat jij kunt genieten van de warmste zomerdagen. Heerlijk onder een uitval zonnescherm dat de benodigde schaduw biedt. In de zomer kun je verlangen naar een verkoelende plek. Het is prettig om buiten te zijn maar niet in de brandende zon te hoeven zitten. Verwen jezelf en schaf een uitvalscherm aan. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment. Ontdek de collectie in onze winkels!

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van buitenzonwering met uitzondering van Bergeijk, Broek op Langedijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van zonwering met uitzondering van: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht en Vorden.

Heerlijk buiten genieten: uitvalschermen

Een uitvalscherm is de oplossing voor iedereen die normaal gesproken binnenblijft tijdens de warmste dagen. Jezelf beschermen tegen de zon en UV-straling is belangrijk. Niets is zo effectief als een uitvalscherm en zijn schaduwwerking op jouw terras. Bij Decorette bieden we jou de optie om het beste van het beste te kiezen.

We werken de mogelijkheden tot in de puntjes voor jou uit. Zoek je een elektrisch uitvalscherm of een eenvoudig uitvalscherm? Alles is binnen handbereik.

Een uitvalscherm, een verlengde van je huis

Een uitvalscherm wordt boven het terras bevestigd aan jouw huis. Daarom is het belangrijk dat het product voelt als een verlengde van de woning. Je wilt niet dat de kleuren vloeken of dat het doek niet matcht met de gevel. Dat is de reden dat we een uitstraling zoeken die past bij het huis. Traditioneel of modern, we maken een plan op maat.

Een uitvalscherm op maat

Een uitvalscherm wordt samengesteld uit de meest hoogwaardige materialen. De modernste technieken worden zorgvuldig gecombineerd met de mooiste doeken. Je kunt bij Decorette kiezen tussen verschillende kleuren en maten zoals:

  • Een neutrale donkere kleur zoals een uitvalscherm in zwart of een uitvalscherm in antraciet
  • Een mooie verlengende kleur van de natuur zoals een uitvalscherm groen
  • Een opvallende kleur zoals een uitvalscherm blauw

Het is belangrijk dat jij zelf bepaalt welke kleur het scherm wordt. Bij ons is alles mogelijk voor jouw perfecte uitvalscherm op maat.

Uitgebreid assortiment uitvalscherm en andere zonwering

Wat het beste zonnescherm is, is heel persoonlijk en hangt af van een aantal factoren. Daarom hebben we bij Decorette naast uitval zonneschermen nog veel meer mooie zonwering voor je in petto. Of je nu een uitval zonnescherm of een knikarmscherm zoekt, bij ons ben je aan het goed adres! Ontdek ook de andere zonwering producten uit ons assortiment om een keuze te maken die echt bij je past.

Uitvalschermen kopen bij Decorette

Wij hebben groot vertrouwen in de kwaliteit van onze uitvalschermen. Niet alleen leveren wij de allerbeste kwaliteit, wij komen de zonwering ook nog eens monteren. Op deze manier hoef jij alleen na te denken over de uitstraling. Uitvalscherm zonwering is geen overbodige luxe in de zomermaanden. Verwen jezelf en koop jouw uitvalscherm in onze winkel!

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben buitenzonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen geen uitvalschermen: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels