Uitvalschermen

Uitvalschermen zorgen ervoor dat jij kunt genieten van de warmste zomerdagen. Heerlijk onder een scherm die de benodigde schaduw biedt. In de zomer kan je verlangen naar een verkoelende plek. Het is prettig om toch buiten te zijn maar niet in de brandende zon te hoeven zitten. Verwen jezelf en schaf een uitvalscherm aan. Meer voordelen van dit product lees je hieronder.

Heerlijk buiten genieten: uitvalschermen

Een uitvalscherm is dé oplossing voor iedereen die normaal gesproken binnen blijft tijdens de warmste dagen. Jezelf beschermen tegen de zon en UV-straling is belangrijk. Niets is zo effectief als een uitvalscherm en zijn schaduwwerking op jouw terras. Een uitvalscherm wordt ook wel een knikarmscherm of een terrasscherm genoemd. Bij Decorette bieden we jou de optie om het beste van het beste te kiezen. We werken de mogelijkheden tot in de puntjes voor jou uit. Elektrisch of eenvoudig? Alles is binnen handbereik.

Uitvalscherm; een verlengde van je huis

Een uitvalscherm wordt bevestigd aan jouw huis en boven het terras. Daarom is het belangrijk dat het product voelt als een verlengde van de woning. Je wilt niet dat de kleuren vloeken of dat het doek niet matcht met de gevel. Dat is de reden dat we een uitstraling zoeken die past bij het huis. Traditioneel of modern, we maken een plan op maat.

Een uitvalscherm op maat

Een uitvalscherm wordt samengesteld met de meest hoogwaardige materialen. De modernste technieken worden zorgvuldig gecombineerd met de mooiste doeken. Dat jij zelf bepaalt welke kleur het scherm wordt, is belangrijk. Je hebt keuze tussen tal van kleuren. Maak van elke terrasdag een feest met een vrolijke kleur of kies met groentinten voor een verlengde van de natuur. Alles is mogelijk en jouw uitvalscherm wordt op maat geleverd.

Uitvalschermen kopen bij Decorette

Wij hebben groot vertrouwen in de kwaliteit van onze uitvalschermen. Niet alleen verkopen wij de allerbeste kwaliteit, wij komen de zonwering ook nog eens monteren. Op deze manier hoef jij alleen na te denken over de uitstraling. Uitvalschermen zijn nog altijd geen overbodige luxe in de zomermaanden. Verwen jezelf en koop jouw uitvalscherm bij Decorette.

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben (buiten)zonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen géén uitvalschermen: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam.

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.