Uitvalschermen

Uitvalschermen zorgen ervoor dat jij kunt genieten van de warmste zomerdagen. Heerlijk onder een scherm dat de benodigde schaduw biedt. In de zomer kun je verlangen naar een verkoelende plek. Het is prettig om buiten te zijn maar niet in de brandende zon te hoeven zitten. Verwen jezelf en schaf een uitvalscherm aan. Bij Decorette beschikken we over een uitgebreid assortiment en adviseren en helpen we je graag met monteren! Ontdek de collectie in onze winkels!

Heerlijk buiten genieten: uitvalschermen

Een uitvalscherm is de oplossing voor iedereen die normaal gesproken binnenblijft tijdens de warmste dagen. Jezelf beschermen tegen de zon en UV-straling is belangrijk. Niets is zo effectief als een uitvalscherm en zijn schaduwwerking op jouw terras. Bij Decorette bieden we jou de optie om het beste van het beste te kiezen. We werken de mogelijkheden tot in de puntjes voor jou uit. Een elektrisch of eenvoudig uitvalscherm? Alles is binnen handbereik. Op zoek naar een knikarmscherm of terrasscherm? Die hebben we ook in ons assortiment!

Een uitvalscherm, een verlengde van je huis

Een uitvalscherm wordt boven het terras bevestigd aan jouw huis. Daarom is het belangrijk dat het product voelt als een verlengde van de woning. Je wilt niet dat de kleuren vloeken of dat het doek niet matcht met de gevel. Dat is de reden dat we een uitstraling zoeken die past bij het huis. Traditioneel of modern, we maken een plan op maat.

Een uitvalscherm op maat

Een uitvalscherm wordt samengesteld uit de meest hoogwaardige materialen. De modernste technieken worden zorgvuldig gecombineerd met de mooiste doeken. Je kunt bij Decorette kiezen tussen verschillende kleuren en maten zoals:

  • Een neutrale donkere kleur zoals een uitvalscherm zwart
  • Een mooie verlengende van de natuur zoals een uitvalscherm groen
  • Een opvallende kleur zoals een uitvalscherm blauw

Het is belangrijk dat jij zelf bepaald welke kleur het scherm wordt. Alles is mogelijk en jouw uitvalscherm wordt op maat geleverd.

Uitgebreid assortiment

Of je nu een uitval zonnescherm, een knikarmscherm of een markies zoekt, bij ons ben je aan het goede adres! Ontdek ook de andere zonwering producten uit ons assortiment:

  • Zonneschermen
  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Terrasschermen
  • (Elektrische) Rolluiken
  • Markiezen

Uitvalschermen kopen bij Decorette

Wij hebben groot vertrouwen in de kwaliteit van onze uitvalschermen. Niet alleen leveren wij de allerbeste kwaliteit, wij komen de zonwering ook nog eens monteren. Op deze manier hoef jij alleen na te denken over de uitstraling. Uitvalschermen zijn geen overbodige luxe in de zomermaanden. 

Let op: Niet alle Decorette vestigingen hebben buitenzonwering in hun collectie. De volgende winkels verkopen geen uitvalschermen: Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Vorden en Zaandam.

Verwen jezelf en koop jouw uitvalscherm in onze winkel!

Afspraak maken
Winkels
zonwering markiezen

Markiezen

zonwering zonnescherm
rolluiken
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Zonwering is tijdens de warme zomerdagen geen overbodige luxe. Zoek een beetje schaduw op en bescherm jezelf tegen de zon. Kan je direct even onze inspiratie zien die wij voor jou hebben verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels