Kamerbreed vinyl

Op zoek naar kamerbreed vinyl? De vloer is de basis van jouw woondroom en moet goed aansluiten bij je manier van leven. Omdat dit vinyl 4 meter breed is verwerk je het naadloos tot een strakke vloer. 


Veelzijdig inzetbaar

Met een vinyl vloer die kamerbreed is zit je altijd goed. Vinyl is sterk en heeft een beschermende toplaag. Bovendien heeft vinyl een geluiddempende werking ideaal voor een levendig familiehuis. De stille vloer is ook nog eens veerkrachtig. Naaldhakken en stoelpoten? Geen probleem, de deukjes trekken zo weer weg. Met de hond naar het strand geweest? Zo opgelost! Kamerbreed zeil is makkelijk in onderhoud. Een natte doek is voldoende.

Vinyl van 4 meter breed

Vinyl is zeer geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer of de keuken. Hout-, steen- of betonlook, voor welke sfeer ga jij? Bij Decorette vind je kamerbreed vinyl in diverse soorten, zodat er ook voor jouw interieur een mooie optie tussen zit. We helpen je graag met kiezen. Kom langs en laat je inspireren!

Ons assortiment vloeren van vinyl, kamerbreed

Bij Decorette vind je diverse soorten vinyl van 4 meter breed. Bij een industrieel, Scandinavisch of landelijk interieur kies je een prachtige comfortabele vinyl vloer. In de Decorette woonwinkels zijn verschillende soorten hoogwaardige kwaliteiten vinyl vloeren van 4 meter breed verkrijgbaar:

  • Decorette vinyl kamerbreed

  • Novilon vinyl kamerbreed

Laat je inspireren door de presentatie in onze winkels. We verwelkomen je graag in de winkel om de collectie vinyl kamerbreed in het echt te bekijken.

De mooiste vloer in jouw huis

Door de matte look krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling. Ons kamerbrede vinyl is nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden en bovendien uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Vinyl is de oplossing voor een comfortabel interieur. In de winkel vertellen we je graag alles over het onderhoud.

Vinyl kamerbreed kopen met een uitstekende service bij Decorette

Koop kamerbreed vinyl bij Decorette en je kunt rekenen op onze uitstekende service en diensten. Onze deskundige specialisten komen graag bij je langs om alles op te meten. Zij richten jouw huis vakkundig in. Netjes en betrouwbaar. Maak online een afspraak of bezoek onze winkels!

Afspraak maken
Winkels
vinyl betonlook
vinyl houtlook
vinyl ondervloer
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor je huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels