Kamerbreed vinyl

Op zoek naar kamerbreed vinyl? De vloer is de basis van jouw woondroom en moet goed aansluiten bij je manier van leven. Omdat dit vinyl 4 meter breed is, verwerk je het naadloos tot een strakke vloer. 

Bij Decorette vind je kamerbreed vinyl in diverse soorten, zodat er ook voor jouw interieur een mooie optie tussen zit. We helpen je graag met kiezen. Kom langs en laat je inspireren! 

Vloeren Vinyl kamerbreed

Met een Vinyl kamerbreed zit je altijd goed. Vinyl is sterk en heeft een beschermende toplaag.

Bovendien heeft kamerbreed vinyl een geluiddempende werking ideaal voor een levendig familiehuis. De stille vloer is ook nog eens veerkrachtig. Naaldhakken en stoelpoten? Geen probleem, de deukjes trekken zo weer weg.

Met de hond naar het strand geweest, zo opgelost!  Kamerbreed Vinyl is makkelijk in onderhoud. Een natte doek is voldoende.  Vinyl is zeer geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer of de keuken. Hout, steen of betonlook, voor welke sfeer ga jij?

Ons assortiment vloeren van vinyl kamerbreed

Bij Decorette vind je diverse soorten vinyl. Bij een industrieel, Scandinavisch of landelijk interieur kies je een prachtige comfortabele vinyl vloer. In de Decorette woonwinkels zijn verschillende soorten hoogwaardige kwaliteiten vinyl kamerbreed verkrijgbaar:

  • Decorette vinyl kamerbreed

  • Novilon vinyl kamerbreed

Laat je inspireren door de presentatie in onze winkels. We verwelkomen je graag in de winkel om de collectie vinyl kamerbreed in het echt te bekijken.

De mooiste Vinyl kamerbreed vloer in jouw huis

Door de matte look krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling. Ons kamerbrede vinyl is nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden en bovendien uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Vinyl is de oplossing voor een comfortabel interieur. In de winkel vertellen we je graag alles over het onderhoud.

Vinyl kamerbreed  kopen met een uitstekende service bij Decorette

Koop je vinyl kamerbreed bij Decorette en je kan rekenen op onze uitstekende service en diensten. Onze deskundige specialisten komen graag bij je langs om alles op te meten. Zij richten jouw huis vakkundig in. Netjes en betrouwbaar. Maak online een afspraak of bezoek onze winkels!

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor het huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzamelt. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.