Novilon® vloer

Novilon® vloeren zijn allesbehalve doorsnee. Over de kwaliteit van de vinyl vloeren valt niet te twisten. Om nog maar te zwijgen van de onderscheidende uitstraling. Uniek is een understatement. Het zijn vloeren waar je nog jarenlang plezier van ervaart. Novilon® is de stijlvolle basis voor het interieur. Een product vol luxe en allure. Bij Decorette ben je voor deze vloeren aan het juiste adres. Lees hieronder wat deze vloeren doen voor jouw interieur.


Geen zorgen met een Novilon® vloer

Met een Novilon® vloer hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen of krassen. De vloeren zijn namelijk gemaakt om het dagelijkse leven te trotseren. Ze zijn ijzersterk en zelfs kinderkamer proof. Dit komt door de speciale toplaag die de vinyl vloer beschermt tegen krassen en slijtage. Als duurzaamheid een belangrijke factor is in jouw aankoop, overweeg dan zeker Novilon®. Qua kwaliteit is dit merk de perfecte keuze voor een huis waarin geleefd wordt.

Het mooiste Novilon® vinyl

Novilon® is de perfecte partner wanneer beleving en uitstraling voor jou doorslaggevend zijn. Een goede vloer moet namelijk voldoen aan vele kwaliteitseisen. Zo moet de houtlook voorzien zijn van een duidelijke structuur en vol karakter zitten. Deze eigenschappen zijn ook typerend voor echt hout.

Met Novilon® Vinyl is het reliëf nauwelijks van echt de onderscheiden. De vloer is afgewerkt met een prachtige zijdeglans. Deze laat de vloer stralen en zorgt dat het dessin goed tot zijn recht komt. De looks van Novilon® laten ons hart sneller kloppen, maar deze vloeren hebben meer dan alleen een mooie uitstraling.

De VTWonen Novilon® collectie

Bij Decorette vind je ook de welbekende Novilon® VTWonen collectie. Vloeren die speciaal zijn ontwikkeld als stijlbepaler in huis. In de collectie vind je altijd wel een exemplaar dat voldoet aan jouw wensen. Voor iedere ruimte is er een luxe product beschikbaar. Een lust voor het oog, ontworpen met hart voor wonen en gevoel voor stijl. Kom voor de VTWonen vloeren naar onze winkel, we helpen je graag met uitzoeken!

Een Novilon® vloer kopen bij Decorette

Een Novilon® vloer bestellen doe je met een goed gevoel bij Decorette. Loop eens vrijblijvend binnen om ons aanbod te bekijken. Wij adviseren je over de mogelijkheden qua design en over onze legservice. Want dit hoef jij uiteraard niet zelf te doen. Onze experts komen graag bij jou langs om je te ontzien.

Een afspraak bij jou thuis maken is ook mogelijk. Eén druk op de knop en wij zitten aan jouw keukentafel met een aantal prachtige Novilon stalen. Niets staat nog tussen jou en jouw droomvloer in. Zien we je binnenkort in onze winkel? Plan vandaag nog een afspraak!

Afspraak maken
Winkels
vloeren PVC hout
decorette vloeren vinyl
coretec vloeren
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor je huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels