• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Kliklaminaat

Met kliklaminaat kun je altijd uit de voeten. In ons ruime assortiment hebben we rekening gehouden met de wensen van onze klanten. Van zwart kliklaminaat tot wit kliklaminaat en van visgraatmotief tot eiken, met kliklaminaat kun je alle kanten op. Kom langs in een van onze Decorette winkels en ontdek de vele mogelijkheden.

kliklaminaat

Kwalitatief kliklaminaat

Het maakt niet uit of je donker laminaat met structuur zoekt, of dat je al jaren droomt van licht, glad laminaat. Bij Decorette vind je de perfecte vloer voor jouw huis. Het grote voordeel van laminaat met kliksysteem (ook wel click laminaat genoemd) is dat het eenvoudig te leggen is. Met een paar tips en tricks ben jij zo een professionele kliklaminaat legger. Geef je het werk toch liever uit handen? Ons vakteam kan jouw vloer leggen!

Ons ruime assortiment kliklaminaat
Bij Decorette streven we ernaar voor iedere smaak, iedere stijl en ieder budget een mooie vloer aan te bieden. Ga voor kliklaminaat met houtmotief, of laat je verrassen door kliklaminaat met v-groef. De keuze is geheel aan jou, een kleine greep uit ons aanbod van kliklaminaat:

Kom bij langs in één van onze winkels om het hele assortiment te bekijken. Onze stylisten helpen met je zoektocht naar dé perfecte vloer, dit kan in ons woonatelier of bij jou thuis. Je kunt direct online een afspraak maken voor vrijblijvend interieuradvies.

Kliklaminaat voor ieder budget en meer

Met mooi kliklaminaat zet je een mooie stap in de richting van jouw droomhuis maar dat is niet het enige. Bij Decorette hebben we niet alleen mooi en kwalitatief laminaat maar zijn we ook experts op tal van andere interieurgebieden. Bekijk ons ruime assortiment aan verf, gordijnen, vitrage en behang. Wat dacht je van fluwelen gordijnen die perfect combineren met jouw nieuwe vloer? Laat je verleiden door het met zorg en liefde geselecteerde assortiment van Decorette.

Stijlvol kliklaminaat bestellen bij Decorette

Wil je hoogwaardig kliklaminaat kopen? Doe bij ons jouw wooninspiratie op en ontdek ons luxe kliklaminaat! Laat je inspireren door onze creatieve en moderne interieur-ideeën en door ons brede assortiment click laminaat. Geef je kamers een make-over en word weer verliefd op je eigen huis! Kom bij ons langs en ga samen met onze interieurexperts op zoek naar je nieuwe droomvloer. Zien we je snel?

Bekijk ons assortiment

Kan ik helpen?

Van een huis een thuis maken, laat ons hart sneller kloppen. Deze passie delen we graag met je! Met onze woonwinkels is er altijd een Decorette bij jou in de buurt. Kom spontaan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.