Woonideeën: Vloer

Het interieur is nooit af. Je moet het bijhouden. De nieuwste trends vliegen ons om de oren en de mooiste producten voor de vloer schieten uit de grond. Wij houden je op de hoogte van al deze ontwikkelingen in ons Online Inspiratie Bibliotheek. Ontdek hier jouw vloer inspiratie en vloer ideeën.

Akoestiek in huis: van doffe galm naar serene klank

Akoestiek in huis: van doffe galm naar serene klank

Voor een fijn thuisgevoel is een serene omgeving essentieel. Alleen dan kun je jezelf opladen in je eigen huis. Wat dit in de weg kan zitten, is een slechte akoestiek. Echo’s en galmende geluiden hebben een slechte invloed op je woonplezier. Gelukkig zijn er manieren om de akoestiek in je woning te verbeteren.

Read More

Lees meer
Een sfeervol tapijt in huis: de laatste trends

Een sfeervol tapijt in huis: de laatste trends

Vloerkleden zijn één van de meest populaire manieren om een interieur aan te kleden. Sommige mensen zullen tapijten tot de woonaccessoires rekenen, aangezien ze geen essentieel onderdeel zijn van je interieur zoals een bank, stoel, tafel of kast dat wel is. Toch is een vloerkleed eigenlijk veel meer dan een accessoire. Wil je weten waarom een vloerkleed in huis een goed idee is en welke trends er momenteel spelen? Lees dan snel verder!

Read More

Lees meer
Hoe creëer ik thuis een bohemian interieur?

Hoe creëer ik thuis een bohemian interieur?

Als je ervan houdt om er in je interieur op los te combineren met allerlei verschillende kleuren, materialen en stijlen, dan is een bohemian interieur absoluut iets voor jou. In deze blog bespreken we deze kenmerken en vertellen we je hoe je ook jouw huis een bohemian look kunt geven.

Read More

Lees meer

Welke type vloer isoleert het beste?

Het is belangrijk om rekening te houden met de isolerende eigenschappen van de vloer. In een tijd waarin steeds meer aandacht is voor duurzaamheid en de gasprijzen hoog zijn. Maar welke vloersoorten isoleren eigenlijk het beste?

Read More

Lees meer

Duurzame vloeren, waar moet je op letten?

Als je op zoek gaat naar een duurzame vloer, gaat er een wereld voor je open. Er zijn namelijk heel wat mooie vloeren te krijgen die ook nog eens duurzaam zijn. Maar wat is nou een duurzame vloer(bedekking) en waar moet je op letten bij de aanschaf?

Read More

Lees meer

De keuze voor PVC dryback of PVC click

Er zijn twee soorten PVC soorten, dit zijn PVC dryback en PVC click. Er zijn diverse verschillen tussen dryback en click. Zo is een PVC dryback vloer weer een goede optie met vloerverwarming en is een PVC click vloer weer makkelijk mee te verhuizen.

Read More

Lees meer

Duurzame Coretec vloeren®

COREtec® vloeren staan bekend om de kwaliteit en de lange levensduur. Met het recycleplan ‘COREtec® Second Life’ gaan de vloeren zelfs levenslang mee. Jouw oude vloer wordt opgehaald, gereinigd en krijgt daarmee een tweede leven.

Read More

Lees meer

Nieuw tapijt: DESSO ONE Soft Planks

Revolutionair, mooi en duurzaam. Desso One Soft Planks zijn zacht voor je interieur én de natuur. Het combineert praktische gemak met creatieve vrijheid en een duurzame aanpak. Maak kennis met deze nieuwste collectie….

Read More

Lees meer

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels