Woonideeën: Vloer

Het interieur is nooit af. Je moet het bijhouden. De nieuwste trends vliegen ons om de oren en de mooiste producten voor de vloer schieten uit de grond. Wij houden je op de hoogte van al deze ontwikkelingen in ons Online Inspiratie Bibliotheek. Ontdek hier jouw vloer inspiratie en vloer ideeën.

Welke type vloer isoleert het beste?

Het is belangrijk om rekening te houden met de isolerende eigenschappen van de vloer. In een tijd waarin steeds meer aandacht is voor duurzaamheid en de gasprijzen hoog zijn. Maar welke vloersoorten isoleren eigenlijk het beste?

Read More

Lees meer

Duurzame vloeren, waar moet je op letten?

Als je op zoek gaat naar een duurzame vloer, gaat er een wereld voor je open. Er zijn namelijk heel wat mooie vloeren te krijgen die ook nog eens duurzaam zijn. Maar wat is nou een duurzame vloer(bedekking) en waar moet je op letten bij de aanschaf?

Read More

Lees meer

De keuze voor PVC dryback of PVC click

Er zijn twee soorten PVC soorten, dit zijn PVC dryback en PVC click. Er zijn diverse verschillen tussen dryback en click. Zo is een PVC dryback vloer weer een goede optie met vloerverwarming en is een PVC click vloer weer makkelijk mee te verhuizen.

Read More

Lees meer

Duurzame Coretec vloeren®

COREtec® vloeren staan bekend om de kwaliteit en de lange levensduur. Met het recycleplan ‘COREtec® Second Life’ gaan de vloeren zelfs levenslang mee. Jouw oude vloer wordt opgehaald, gereinigd en krijgt daarmee een tweede leven.

Read More

Lees meer

Nieuw tapijt: DESSO ONE Soft Planks

Revolutionair, mooi en duurzaam. Desso One Soft Planks zijn zacht voor je interieur én de natuur. Het combineert praktische gemak met creatieve vrijheid en een duurzame aanpak. Maak kennis met deze nieuwste collectie….

Read More

Lees meer

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels