Vliesbehang

Vliesbehang heb je in allerlei soorten. Wat jij kiest is afhankelijk van de wensen die jij hebt voor jouw droominterieur. In ons assortiment vind je tal van verschillende opties. Ben jij op zoek naar een specifieke stijl vliesbehang? Laat je dan adviseren in één van onze winkels. Onze specialisten weten precies welke stijlen, kleuren en motieven in onze collectie behang van vliespapier te krijgen zijn.

Wat is vliesbehang?

Vliesbehang wordt ook wel snelbehang genoemd, omdat het kan worden aangebracht zonder inlijmen en zonder wachttijd. Vliesbehang bestaat uit meerdere lagen en heeft vaak een vinyl of papieren toplaag. De onderste laag wordt meestal van een dun glasvlies gemaakt. Vliesbehang is een milieuvriendelijke keuze, omdat het nauwelijks milieuschadelijke stoffen bevat en biologisch afbreekbaar is.

Behang wordt vaak als decoratief element gebruikt. Patroon-vliesbehang is in de meest stijlvolle motieven te verkrijgen. Of het nu een stijlvolle barokprint is in de slaapkamer of een subtiele structuur in de woonkamer. Behangen met snelbehang is een eenvoudige manier om de kamer op te knappen. Het is fijn dat je direct resultaat ziet. Vliesbehang is vooral het overwegen waard om zijn functionele eigenschappen. Hier lees je meer over de voordelen.

Effen vliesbehang

Vliesbehang is perfect als je op zoek bent naar een duurzame basis. Door de stevige toplaag worden oneffenheden verdoezeld en kleurverschillen van de ondergrond weggewerkt. Na het behangen oogt de muur direct als nieuw. Je kunt vliesbehang schilderen. Het vlies dient dan als egale onderlaag. Het absorbeert de kleur, waardoor strepen worden voorkomen. Vliesbehang overschilderen geeft een mooi, gelijkmatig resultaat.

Varieer met kleur

Vliesbehang kun je vaker overschilderen. Door de lange levensduur hoef je het niet snel te vervangen wegens slijtage. Je kunt hier dus jaren mee vooruit. Heb je voor blauw vliesbehang gekozen en wil je mee met de trendkleur van volgend jaar? Het enige dat je nodig hebt is een likje verf.

In ons behang-assortiment kun je, naast mooi vliesbehang, ook je hart ophalen als je op zoek bent naar andere soorten ecologisch behang.

Vliesbehang behangen

Het aanbrengen van vliesbehang is geen moeilijke taak, maar expertise is belangrijk. Het behangen moet nauwkeurig worden uitgevoerd, want een foutje zie je direct. Onze behangservice staat altijd klaar om de klus voor je uit te voeren en onze professionals garanderen het mooiste resultaat.

Vliesbehang kopen in jouw smaak doe je bij Decorette

Vliesbehang met patronen, structuren of kleuren; onze experts kunnen jou helpen zoeken naar het behang van jouw dromen. Wij beschikken over een uitgebreide collectie behang. Onze stylisten maken het plaatje helemaal compleet en delen onze jarenlange expertise graag met jou. Maak een afspraak en bezoek ons in de winkel!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Behang is de stijlbepaler in huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels