Vliesbehang

Vliesbehang heb je in allerlei soorten, afhankelijk van de wensen die jij hebt voor jouw droominterieur. In ons assortiment vind je tal van verschillende opties. Ben jij op zoek naar een specifieke stijl vliesbehang? Laat je dan adviseren in één van onze winkels. Onze specialisten weten precies welke stijlen, kleuren en motieven er in onze collecties beschikbaar zijn.

Vliesbehang met patroon

Behang wordt vaak als decoratief element gebruikt. Patroon vliesbehang is in de meest stijlvolle motieven te verkrijgen. Of het nu een stijlvolle barokprint is in de slaapkamer of een subtiele structuur in de woonkamer. Behang is een snelle manier om de kamer op te knappen. Het is fijn dat je direct resultaat ziet na het behangen. Vliesbehang is ook om zijn functionele eigenschappen het overwegen waard. Hieronder lees je meer over de voordelen.

Effen vliesbehang

Vliesbehang is perfect wanneer je op zoek bent naar een duurzame basis. Door de stevige toplaag worden oneffenheden verdoezeld en kleurverschillen van de ondergrond weggewerkt. Na het behangen oogt de muur direct als nieuw. Je kunt vliesbehang schilderen. Het vlies dient dan als egale onderlaag. Het vlies absorbeert de kleur waardoor strepen worden voorkomen. Het geeft een mooi, gelijkmatig resultaat.

Varieer met kleur

Vliesbehang kan je vaker overschilderen. Door de lange levensduur hoef je het niet snel te vervangen wegens slijtage. Je kunt hier dus jaren mee vooruit. Heb je voor blauw vliesbehang gekozen en wil je mee met de trendkleur van volgend jaar? Het enige dat je nodig hebt is een likje verf.

Vliesbehang behangen

Het behangen van vliesbehang is geen moeilijke taak maar expertise is belangrijk. Het behangen moet nauwkeurig worden uitgevoerd want een foutje zie je direct. Onze behangservice staat altijd klaar om de klus voor je uit te voeren en onze professionals garanderen het mooiste resultaat.

Vliesbehang kopen in jouw smaak doe je bij Decorette

Vliesbehang met patronen, structuren of kleuren; onze experts kunnen jou helpen zoeken naar het behang van jouw dromen. Wij beschikken over een uitgebreide collectie behang. Daarnaast kan je natuurlijk gebruik maken van onze behangservice. Onze experts maken het plaatje helemaal compleet en delen onze jarenlange expertise graag met jou. Maak een afspraak of bezoek onze winkels!

Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Behang is de stijlbepaler in huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.