Vinyl tegels

Vinyl tegels zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes maar ook elders in huis haalt een vinyl tegelvloer je interieur op. Inrichten is onze passie, en die delen we graag met je. We komen ook vrijblijvend bij je langs voor advies aan huis als jij dat fijn vindt. Bekijk ons assortiment met de stijlvolle vinyl vloertegels en je zult ons enthousiasme direct begrijpen.


Heerlijk hygiënisch

De belangrijkste reden om vinyl tegels in de badkamer te leggen is vocht. Een vinyl vloer wordt in één geheel gelegd waardoor er geen voegen of naden zijn. De vinyl tegelvloer kan snel en eenvoudig gedweild worden. Hygiënisch en in no time zijn je vinyl tegels droog. Perfect toch! Hetzelfde geldt natuurlijk voor andere ruimtes zoals de living, de keuken en de hal. Het zijn vooral die plekken waar tegel vinyl het meest gelegd wordt. 

De voordelen van vinyl vloertegels

Ben je gecharmeerd van tegels, dan is een tegellook vinyl een mooi alternatief. Voordeel is dat de vloer warm aanvoelt. Keramische tegels voelen bijna altijd koud aan. De voordelen van vinyl zijn vooral gericht op comfort en gemak.

Daarbij hebben wij een groot assortiment van vinyl tegel-motieven waardoor je qua stijl echt alle kanten op kunt, van vinyl met marmerlook tot vinyl tegels met betonlook. Met name in landelijke en klassieke interieurs is de vloertegel van vinyl gewild. De voordelen op een rijtje: 

  • Goed isolerend en geluiddempend
  • Ideaal bij vloerverwarming
  • Voelt warm aan
  • Betaalbaar 

Veilige vloeren en meer

Vinyl is voorzien van een anti-sliplaag. Dit voorkomt uitglijden en juist daaromzijn vinyl tegels geschikt voor de badkamer. Dan is ook met rennende kindervoetjes in huis een wel zo prettige gedachte.

Wat is er leuker dan je nieuwe vloer te complementeren met een likje verf of een mooi behang? Onze specialisten denken graag met je mee over je interieurstyling om zo van jouw huis een thuis te maken! Bekijk ter inspiratie en om te vergelijken ook eens onze andere mooie vinyl vloeren.  

Een vinyl tegelvloer kopen met service die naadloos aansluit

Mooie vinyl tegels bestellen doe je met een goed gevoel bij Decorette. Wil je er zeker van zijn dat de vloer strak wordt gelegd? Ook dat regelen wij graag voor je. Laat je overtuigen in één van onze Decorette winkels. Zien we je binnenkort? 

Afspraak maken
Winkels
vinyl betonlook
vinyl kamerbreed
vinyl ondervloer
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Een vloer is de basis voor je huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels