• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vinyl tegels

Vinyl tegels zijn perfect voor vochtige ruimtes, maar ook in andere delen van je huis tilt een vinyl tegelvloer je interieur naar een hoger niveau. Bij Decorette is inrichten onze passie en die delen we graag met jou. Als je dat prettig vindt, komen we vrijblijvend bij je langs voor advies aan huis. Bekijk ons assortiment met stijlvolle vinyl vloertegels en je zult ons enthousiasme direct begrijpen.

vinyl tegels

Heerlijk hygiënisch

De belangrijkste reden om vinyl tegels in de badkamer te leggen is vocht. Een vinyl vloer wordt in één geheel gelegd waardoor er geen voegen of naden zijn. De vinyl tegelvloer kan snel en eenvoudig gedweild worden. Hygiënisch en in no time zijn je vinyl tegels droog. Perfect toch! Hetzelfde geldt natuurlijk voor andere ruimtes zoals de living, de keuken en de hal. Het zijn vooral die plekken waar tegel vinyl het meest gelegd wordt.

De voordelen van vinyl vloertegels

Ben je gecharmeerd van tegels, dan is een tegellook vinyl een mooi alternatief. Voordeel is dat de vloer warm aanvoelt. Keramische tegels voelen bijna altijd koud aan. De voordelen van vinyl zijn vooral gericht op comfort en gemak.

Daarbij hebben wij een groot assortiment van vinyl tegel-motieven waardoor je qua stijl echt alle kanten op kunt, van vinyl met marmerlook tot vinyl tegels met betonlook. Met name in landelijke en klassieke interieurs is de vloertegel van vinyl gewild. De voordelen op een rijtje:

  • Goed isolerend en geluiddempend
  • Ideaal bij vloerverwarming
  • Voelt warm aan
  • Betaalbaar

Veilige vloeren en meer

Vinyl is voorzien van een anti-sliplaag. Dit voorkomt uitglijden en juist daarom zijn vinyl tegels geschikt voor de badkamer. Dan is ook met rennende kindervoetjes in huis een wel zo prettige gedachte.

Wat is er leuker dan je nieuwe vloer te complementeren met een likje verf of een mooi behang? Onze specialisten denken graag met je mee over je interieurstyling om zo van jouw huis een thuis te maken! Bekijk ter inspiratie en om te vergelijken ook eens onze andere mooie vinyl vloeren.

Bekijk ons assortiment

Een vinyl tegelvloer kopen

Mooie vinyl tegels bestellen doe je met een goed gevoel bij Decorette. Wil je er zeker van zijn dat de vloer strak wordt gelegd? Ook dat regelen wij graag voor je. Laat je overtuigen in één van onze Decorette winkels. Zien we je binnenkort?