Decorette Inspiratiemagazine 2021/2022

JOUW PERSOONLIJKE INTERIEURDESIGNER

Wat leuk dat je interesse hebt in ons woonmagazine! Het maakt ons ontzettend trots om onze passie voor wonen met jou te kunnen delen. Blijkbaar hebben we beide een voorliefde voor interieurdesign en comfortabel wonen.

Prachtige projecten

Doe ideeën op voor je eigen woning door binnen te kijken in de woningen van tevreden klanten van Decorette. Je ziet hier geen superstrakke studiofoto’s of foto’s van modelhuizen. Nee, hier zie je alleen echte interieurs van huizen waarin geleefd wordt!

Laat je inspireren door de interieurs van mensen die trots zijn op hun woning die met hulp van Decorette helemaal zijn afgestemd op hun persoonlijkheid. In het magazine staat een mooie selectie van prachtige projecten!

Magazine vol inspiratie en tips

Dit magazine is de eerste stap om jou op weg te helpen naar jouw droominterieur. Boordevol gratis inspiratie, tips en woonadviezen. Laat je verleiden door al het woonpracht in dit magazine en bestel hem direct.

Spotted trends

Ontdek de nieuwste spotted trends in ons magazine. Hierbij al een klein voorproefje.

 • Japandi

  Japans design en Scandinavisch wonen hebben elkaar in de armen gesloten. Een match waaruit een eigentijdse stijl voortvloeit die vertrouwd en modern aanvoelt.

 • Studio Noir

  Ervaar een kleur die aanvoelt als super sfeervol, enorm elegant en een tikkeltje mysterieus. Zwart is ontzettend stijlvol.

 • Poptastic

  Het is vrolijk en poppend. Ga op reis richting de sixties en zijn houten details, de ronde vormen uit de seventies en het kleurpalet van de eighties. Een stijlvolle melange

 • Down to Earth

  Indoor en outdoor worden met elkaar verweven. De aarde geeft ons dat prettige gevoel waar we binnenshuis graag een vleugje van willen meepikken

Vraag het magazine aan

Wil je ondergedompeld worden in de wereld van interieur tips, design trends en inspirerende woonprojecten? Vraag dan nu de digitale versie van ons Decorette Inspiratiemagazine 2021/2022 aan.

Heb je liever een papieren versie? Ga dan naar je dichtsbijzijnde Decorette winkel of stuur ons een email met adresgegevens en wij sturen het magazine naar je op.


Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels