Decorette Inspiratiemagazine 

JOUW PERSOONLIJKE INTERIEURDESIGNER

Wat leuk dat je interesse hebt in ons woonmagazine! Het maakt ons ontzettend trots om onze passie voor wonen met jou te kunnen delen. Blijkbaar hebben we beide een voorliefde voor interieurdesign en comfortabel wonen.

Vraag het digitale magazine aan

Wil je ondergedompeld worden in de wereld van interieur tips, design trends, woonsferen en inspirerende woonprojecten? Wil je inspiratie op doen om jouw droomwoning te realiseren? Vraag dan nu de digitale versie van ons Decorette Inspiratiemagazine aan. Laat je prikkelen door al het woonpracht in ons magazine.

Heb je liever een papieren versie? Dat kan! Ga dan naar je dichtsbijzijnde Decorette winkel.  Bekijk via onze winkelnavigator welke winkel bij jou in de buurt zit.


Prachtige projecten

Doe ideeën op voor je eigen woning door binnen te kijken in de woningen van tevreden klanten van Decorette. Je ziet hier geen superstrakke studiofoto’s of foto’s van modelhuizen. Nee, hier zie je alleen echte interieurs van huizen waarin geleefd wordt!

Laat je inspireren door de interieurs van mensen die trots zijn op hun woning die met hulp van Decorette helemaal zijn afgestemd op hun persoonlijkheid. In het magazine staat een mooie selectie van prachtige projecten!

Magazine vol inspiratie en tips

Dit magazine is de eerste stap om jou op weg te helpen naar jouw droominterieur. Boordevol gratis inspiratie, tips en woonadviezen. Laat je verleiden door al het woonpracht in dit magazine en bestel hem direct.

Woonsferen

Ontdek de nieuwste woonsferen in ons magazine. Hierbij al een klein voorproefje.

 • Playground

  Wanneer elk items een kunstwerk ansicht is, ontstaat de woonsfeer Playground. Hét toonbeeld van expressie en een bonte verzameling vol authentieke allure. Neem adem en geef je ogen de kost.

 • Foresty

  Foresty

  Er zit schoonheid in natuurlijke imperfectie. Oneffenheden, vlekken en scheuren kun je waarderen wanneer je de pure, ongerepte natuur terug in huis haalt. Foresty prikkelt je oog.

 • Retreat

  Retreat

  Een oase van sereniteit die wordt gevormd door kalme kleuren, volumineuze vormen en materialen vol textuur. Een huis in balans. In de woonsfeer Retreat vind je de ultieme ontspanning.

 • Earthend

  Earthend

  Dat er esthetiek in de aarde schuilt laten we zien in de woonsfeer Earthend. De diep, warme kleurtinten, stijlvolle mineralen en krachtige stenen. Overweldigend mooi.

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels