Woonideeën: Raamdecoratie

Het interieur is nooit af. Je moet het bijhouden. De nieuwste trends vliegen ons om de oren en de mooiste producten voor de raam schieten uit de grond. Wij houden je op de hoogte van al deze ontwikkelingen in ons Online Inspiratie Bibliotheek. Alle raamdecoratie ideeën en  raamdecoratie inspiratie voor jouw interieur.

5 grote voordelen van dupligordijnen

5 grote voordelen van dupligordijnen

Misschien heb je al wel eens gehoord van dupligordijnen. Deze soort raamdecoratie is populair en bij Decorette begrijpen we goed waarom. Ze zijn een ontzettend stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar dat is niet de enige reden. Wat nog meer?

Read More

Lees meer
raamdecoratietrends voor zomer 2024

5 raamdecoratietrends voor zomer 2024

Raamdecoratie is een onmisbaar onderdeel van elk interieur. En omdat raamdecoratie er in veel verschillende vormen is, ontkom je er niet aan dat er regelmatig nieuwe trends zijn. Aankomende zomer zal dat niet anders zijn. Wil jij weten wat aankomende zomer helemaal trendy is? Ontdek hier dan 5 trends op het gebied van raamdecoratie voor de zomer van 2024.

Read More

Lees meer
Akoestiek in huis: van doffe galm naar serene klank

Akoestiek in huis: van doffe galm naar serene klank

Voor een fijn thuisgevoel is een serene omgeving essentieel. Alleen dan kun je jezelf opladen in je eigen huis. Wat dit in de weg kan zitten, is een slechte akoestiek. Echo’s en galmende geluiden hebben een slechte invloed op je woonplezier. Gelukkig zijn er manieren om de akoestiek in je woning te verbeteren.

Read More

Lees meer

Hierdoor kies jij voor inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen, misschien heb je er al eens van gehoord. En zelfs als de naam je niets zegt, weten we zeker dat je ze al eens gezien hebt. Omdat deze soort raamdecoratie niet alleen praktisch is, maar ook nog eens het interieur een upgrade geeft, zijn inbetween gordijnen namelijk al in veel woningen te vinden. Maar wat zijn inbetweens eigenlijk en wat zijn dan die voordelen die ze zo populair maakt? Dat vertellen we je in deze blog.

Read More

Lees meer
Hoe maak ik een smart home met raamdecoratie van Luxaflex®?

Hoe maak ik een smart home met raamdecoratie van Luxaflex®?

Het hebben van een smart home is tegenwoordig populair. Het gebruiksgemak dat gepaard gaat met zulke systemen maakt dat je je nóg lekkerder voelt in je woning. Vaak wordt deze draadloze bediening gebruikt in combinatie met raamdecoratie, zoals de raamdecoratie van Luxaflex®. In onze blog vertellen we hoe je je huis smart maakt met Luxaflex® raamdecoratie.

Read More

Lees meer
Een overzicht van verschillende soorten gordijnen

Een overzicht van verschillende soorten gordijnen

Gordijnen komen in veel verschillende soorten en zelfs binnen dezelfde soort zijn er vaak verschillende uitvoeringen beschikbaar. In deze blog zetten we verschillende gordijnsoorten op een rij, zodat je precies weet welke soort het beste bij jouw behoeften en smaak past.

Read More

Lees meer

Hoe kies ik de juiste hor voor mijn raam of deur?

In de zomer kunnen we haast niet zonder: horren. Horren zijn echter niet universeel. Welke soort hor je nodig hebt, hangt af van de deur of het raam waar je deze voor gaat gebruiken. Ben je benieuwd welke type hor het beste past bij jouw raam of deur? Lees dan verder, we vertellen je precies waar je op dient te letten.

Read More

Lees meer

De groeiende mogelijkheden van een smart home

Het besparen van energie is een hot thema. In een tijd waarin energieprijzen hoog liggen, is het immers logisch dat je op zoek gaat naar manieren om je energierekening zo laag mogelijk te houden. Gelukkig zijn er talloze manieren om energie te besparen in en rondom het huis.

Read More

Lees meer

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels