• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vintage vloerkleed groen

Een vintage vloerkleed in groen draagt bij aan de sfeer in je interieur en aan een prettige woonomgeving. Daarnaast brengt deze soort vloerkleed warmte en comfort in je woning. Bij Decorette hebben we een assortiment met prachtige groene vintage vloerkleden, die we graag voor je op maat maken. Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden!

Vintage vloerkleed groen

Groene vintage vloerkleden voor sfeer en comfort

Een vintage vloerkleed in groen is een ideale manier om een ruimte in je woning te decoreren. Regelmatig staat er op deze kleden een leuk patroon en sowieso brengen ze extra kleur in je interieur. Een kenmerk van de meeste vintage vloerkleden is dat de kleuren en eventuele patronen wat vervaagd zijn. Dit zorgt voor die vintage look, die zo mooi is als je meer karakter aan je woning wil toevoegen. En uiteraard profiteer je ook van de algemene praktische voordelen van een vloerkleed, zoals de warmte en het comfort waar ze voor zorgen.

Vintage vloerkleden in groen: een mooie accentkleur

Voor een vintage vloerkleed is groen een mooie kleur. Groen is de kleur van de natuur, een omgeving waarin veel mensen zich prettig voelen. Als je groen toevoegt aan je interieur, brengt dit ook zo’n prettig gevoel met zich mee. De kleur straalt rust en ontspanning uit, waardoor een groen vintage vloerkleed niet alleen goed past in woonkamers, maar ook in slaapkamers.

Een vintage kleed in groen kun je gebruiken om een kleuraccent toe toevoegen aan je woning, zeker als je kiest voor donkergroen. De kleur zal iets vervaagd zijn, maar dan nog geeft het een leuke touch aan bijvoorbeeld een interieur dat vooral uit neutrale kleuren bestaat.

Geef je woning een nieuwe look met Decorette

Is een vintage vloerkleed in groen toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan helpen we je graag met het vinden van een ander kleed. We hebben namelijk nog veel meer soorten vloerkleden in ons assortiment, waaronder ook vintage vloerkleden in andere kleuren. Daarnaast hebben we nog veel meer om je interieur een nieuwe uitstraling te geven, zoals mooi kwaliteitsbehang, handige én stijlvolle raamdecoratie en nog veel meer.

Ons assortiment vind je in onze Decorette-winkels. Hiervan hebben we er tientallen verspreid door heel Nederland. In onze winkels helpen we je graag verder, bijvoorbeeld door je meer te vertellen over ons aanbod of door je te voorzien van persoonlijk advies. Kom je snel eens langs?

Vintage vloerkleed groen kopen?

Een vintage vloerkleed in groen koop je met een prettig gevoel bij Decorette. We hebben mooie vloerkleden in ons assortiment en als onderdeel van onze service maken we graag je vintage vloerkleed in groen op maat. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs in één van onze winkels en we gaan graag met je in gesprek!