Isolerende vloerkleden

Isolerende vloerkleden zijn een ideale manier om je interieur een upgrade te geven. Natuurlijk zijn ze decoratief, maar tegelijkertijd ook nog eens nuttig. Ze helpen namelijk om je huis warmer te laten aanvoelen. Ben je benieuwd? Ontdek dan onze isolerende vloerkleden! 


Het nut van een vloerkleed dat isoleert

Isolerende vloerkleden zijn vloerkleden die helpen om de temperatuur in je woning op een aangenaam niveau te houden. Isolerende vloerkleden zijn gemaakt op zo’n manier dat het verlies van warmte door de vloer wordt tegengegaan. Dit zorgt ervoor dat de vloer warmer blijft en je dus minder hard hoeft te stoken.

Een kanttekening bij isolerende vloerkleden is dat in tegenstelling tot een tapijtvloer niet over de hele vloer geplaatst worden. Een isolerend vloerkleed kan niet voorkomen dat een deel van de vloer nog wat kouder is. Dat neemt niet weg dat een isolerend vloerkleed een relatief simpele en effectieve manier is om bij te dragen aan de isolatie van je interieur.

Ons assortiment isolerende vloerkleden

Als je een isolerend vloerkleed wil hebben, is het belangrijk dat deze goed in je interieur past. Daarom heb je bij ons een ruime keuze uit allerlei isolerende vloerkleden. Een aantal verschillende soorten in ons assrtiment zijn:

  • Hoogpolig isolerend vloerkleed
  • Laagpolig isolerend vloerkleed
  • Scandinavisch isolerend vloerkleed
  • Isolerend vloerkleed met print

Elk isolerend vloerkleed heeft weer zijn eigen uitstraling. Kies voor het model dat het beste past bij jouw smaak en interieur. Daarmee hangt natuurlijk ook samen dat het isolerende vloerkleed qua grootte in je woning moet passen. Daarom maken wij ook isolerende kleden op maat, zodat je zeker weet dat de afmetingen kloppen.

Decorette helpt je verder

Ben je benieuwd naar onze isolerende tapijten? Kom dan eens langs in één van onze mooie Decorette-woonwinkels. Hier laten we je graag ons assortiment aan je zien. Ook staan we er klaar om al je vragen te beantwoorden of om je te voorzien van persoonlijk advies. Zien we je snel?

In onze winkels vind je overigens nog veel meer dan alleen isolerende vloerkleden. Zo hebben we verder nog andere vloerkleden, maar ook andere vloeren, raamdecoratie of behang. Als je je interieur een make-over wil geven, ben je bij ons dan ook aan het juiste adres!

Isolerende vloerkleed kopen?

Prachtige en stijlvolle isolerende vloerkleden kopen doe je bij Decorette. Kies je favoriete design en wij zorgen ervoor dat er snel een isolerend tapijt bij jou op de vloer ligt en je woning extra behaaglijk aanvoelt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft onze isolerende vloerkleden? Kom dan snel langs in één van onze Decorette-woonwinkels!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Vloerkleden zijn praktisch en mooi. Als je de juiste kiest natuurlijk. Bij Decorette kun je ze helemaal zelf samenstellen. Laat je eerst inspireren in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels