Traprenovatie

Een trap is vaak één van de meest opvallende onderdelen in je huis. Een traprenovatie geeft jouw interieur binnen een korte tijd een compleet nieuw gezicht. Van een echte renovatie is vaak geen sprake, want tijdens een traprenovatie wordt jouw trap flink verfraaid en niet volledig verbouwd, zoals de naam misschien doet vermoeden.

 


Je trap renoveren

Wil jij jouw trap laten renoveren en ben je hoe dat in zijn werk gaat? Onze specialist zal eerst bij je langs komen om het e.e.a. te inventariseren. Daarbij komen enkele vragen kijken:

  • Is het een open of gesloten trap?

  • Van welk materiaal is de huidige trap?

  • Is het een ronde of rechte trap?

  • Hoeveel treden heeft de trap?

Bij traprenovatie wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal. Het resultaat is een veilige, stroeve en praktisch onverslijtbare toplaag die jarenlang meegaat. Wat zijn de voordelen?

  • Geen breek- of hakwerk

  • Geluiddempend

  • Makkelijk in onderhoud

  • Antislip laag op de treden

  • Duurzaam

Het renoveren kan in 1 à 2 dagen gebeurd zijn, afhankelijk van de trap en jouw wensen. Waar je ook voor kiest, het eindresultaat mag er altijd zijn! In plaats van je trap laten renoveren, kun je er ook voor kiezen om trap-tapijt te laten leggen. Uiteraard denken wij graag met je mee en voorzien we je graag van deskundig advies.

Laminaat- of PVC-traprenovatie

Als je dat wil, kun je het oppervlak van je trap nog voorzien van een vloer. Hiervoor heb je verschillende opties. Tegenwoordig is je trap bekleden met PVC bijvoorbeeld populair. Zo profiteer je van de vele voordelen van dit materiaal, zoals de duurzaamheid en de slijtvastheid. Ook voor een traprenovatie in betonlook is PVC geschikt, omdat er ook PVC-betonlook vloeren zijn. Daarnaast is een trap met laminaat voor veel mensen een favoriet.

Traprenovatie met tapijt

Ook tapijt kan gebruikt worden als vloer op je trap. Dit materiaal heeft ook zijn voordelen. Het heeft een warme uitstraling en voelt lekker zacht aan als je eroverheen loopt. Ook heb je met tapijt een iets kleinere kans om uit te glijden ten opzichte van de iets gladeren laminaat- en PVC-vloeren. Deze eigenschappen maken tapijt ontzettend goed geschikt als voer op je trap.

Trap laten renoveren door de experts van Decorete

Wil je je trap mooi gerenoveerd hebben? Dan helpen we je daar graag bij. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, bijvoorbeeld als je wilt weten wat de traprenovatiekosten zijn. Ook kun je bij ons online een afspraak maken voor bezoek aan huis of aan één van onze winkels. We bespreken de mogelijkheden graag samen!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels