• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Flexa Strak in de Lak

Met Flexa Strak in de Lak geef je houtwerk in huis in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling. Deze lijn van Flexa staat onder andere bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, waardoor dit product een echte aanrader is. Daarnaast zijn er ook nog eens veel verschillende kleuren beschikbaar. Wil je meer weten? Lees dan verder of kom langs in onze winkels om Flexa Strak in de Lak te ontdekken!

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van verf met uitzondering van: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoogeveen, Hoorn, Leiderdorp, Rotterdam, Roelofarendsveen, Utrecht en Vught

Flexa Strak in de Lak

De hoogwaardige kwaliteit van Flexa Strak in de Lak

Flexa is een merk dat al decennialang gespecialiseerd is in verf en lak. Flexa Strak in de Lak is één van de producten van het merk waarmee je je houtwerk – denk hierbij aan deuren of kozijnen – eenvoudig een nieuwe look geeft.

Flexa Strak in de Lak is een lak op basis van water die optimaal dekt. Daarnaast zorgt deze lak voor een jarenlange bescherming. De lak is stoot- en krasvast, waardoor je erg lang kunt genieten van je mooie houtwerk voordat het een nieuwe laag lak nodig heeft. Ideaal toch?

Flexa Strak in de Lak voor glans in je interieur

Als het gaat om Flexa Strak in de Lak kun je kiezen voor verschillende opties. De meest belangrijke is uiteraard de kleur, omdat deze voor het grootste deel de nieuwe look van je houtwerk bepaalt. Voor het grootste deel, want de glans is ook onderdeel van de uitstraling. Bij Strak in de Lak heb je keuze uit drie opties: mat, zijdeglans en hoogglans. Met de vele combinaties van de kleuropties en de glansmogelijkheden is er voor ieders smaak wel iets te vinden.

De service van Decorette

Kun jij een hoogwaardige lak goed gebruiken en wil je meer weten over ons assortiment Flexa Strak in de Lak? Dan nodigen we je van harte uit in één van onze Decorette-winkels, die verspreid zijn door heel Nederland. Hier vind je ons assortiment en we gaan er ook graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je op zoek naar andere producten voor je woning voor een make over? Dan zit je bij Decorette helemaal goed. Bij ons vind je naast verf namelijk onder andere behang, vloeren, vloerkleden en raamdecoratie. Opties genoeg dus!

Bekijk ons assortiment

Flexa Strak in de Lak kopen?

Flexa Strak in de Lak koop je bij Decorette met een fijn gevoel, zodat jij straks aan de slag kunt met een product dat perfect aansluit op je behoefte. Daarnaast hebben we onze eigen schilderservice, deze professionals staan voor je klaar voor advies en kunnen je schilderwerk uit handen nemen. Ben je klaar om aan de slag te gaan met Flexa Strak in de Lak? Kom dan langs in één van onze winkels en ontdek de mogelijkheden!