Plissé hordeuren

Een plissé hordeur is een stijlvolle oplossing om deuren open te houden en toch vervelende beestjes als insecten buiten te houden. Bij Decorette hebben we mooie plissé horren die we ook nog eens graag voor je op maat maken. Ontdek hier snel de mogelijkheden! 


Wat is een plissé hordeur?

Als je bekend bent met plisségordijnen, kun je vast wel voorstellen wat een plisséhordeur is. Een plissé hordeur heeft dezelfde functie als een klassieke hordeur, maar heeft vanwege plooien in de hor een andere, wat stijlvollere uitstraling. Ook is een plissé hor eenvoudig te bedienen. Hij vouwt zich makkelijk op of uit en blijft staan op welke stand je ook maar wilt. Als je graag vervelende beestjes buiten de deur wil houden, is een plissé hordeur dan ook een zeer geschikte optie.

Plissé horren op maat

Bij ons heb je verschillende opties als je op zoek bent naar plissé hordeuren. Misschien wel het belangrijkste aspect is het formaat, omdat het precies moet passen voor de deuren waar je de plissé hor wil hebben. Daarom is het bij ons mogelijk om een hordeur met plissé gaas op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan bij het monteren van de hor. Daarnaast zijn onze plissé horren in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je ook de look perfect kan laten aansluiten op waar je naar op zoek bent.

Ons ruime assortiment plissé hordeuren

Bij Decorette hebben we op het gebied van horren nog veel meer opties dan alleen de plissévariant. Zo vind je bij ons onder andere ook horgordijnen, inzethorren, horren voor schuifpuien en horren voor dakramen. Als je graag ramen of deuren open hebt, maar liever geen insecten je huis in laat komen, ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden als het gaat om plissé hordeuren? Dan zien we je graag binnenkort in één van onze Decorette-winkels. Hier helpen we je graag verder in je zoektocht naar de plissé hor die perfect aansluit op jouw behoeften. We hebben tientallen winkels verspreid door heel Nederland, dus we zitten altijd wel ergens bij je in de buurt.

Plissé hordeur kopen?

Een nieuwe plissé hordeur kopen doe je bij Decorette met een echt yes-gevoel. Niet alleen kun je straks optimaal gebruik maken van je nieuwe product, maar we helpen je ook nog eens graag met het monteren van de hor. We hebben onze eigen montageservice, dus als je twee linkerhanden hebt of het simpelweg makkelijker vindt, zorgen onze professionals dat de plissé hor straks perfect gemonteerd is. Wil je de mogelijkheden bespreken? Dan zien we je snel in één van onze Decorette-winkels.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels