Zwarte gordijnen

Wie het interieur wil opleuken met zwarte gordijnen zit goed bij Decorette. Deze gordijnen zorgen niet alleen voor verduistering, maar ook zijn ze een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Daarom hebben we hiervan een mooi assortiment samengesteld. Ontdek nu meer over onze zwarte gordijnen!


Verduisterende zwarte gordijnen

Je denkt misschien dat er weinig variatie mogelijk is als je op zoek bent naar zwarte gordijnen, maar niets is minder waar. De zwarte gordijnen in ons assortiment komen namelijk in verschillende soorten. Zo heb je zwarte dim-out gordijnen. Deze soort is lichtdicht, waardoor het optimaal geschikt is om kamers zo veel mogelijk te verduisteren.

Naast dim-out gordijnen kun je ook kiezen voor zwarte gordijnen van dichte stoffen. Ook deze zorgen uiteraard voor verduistering. Daarnaast helpen ze om op warme dagen de hitte van de zon zo min mogelijk in huis te laten komen. Een andere eigenschap van gordijnen van zwarte dichte gordijnstoffen is dat ze goed zijn voor de akoestiek. En niet te vergeten: ze staan ook heel stijlvol in je interieur.

Liever zwarte in-betweens of rolgordijnen?

Ben je op zoek naar een zwart gordijn dat minder verduistert? Dan zijn zwarte transparante gordijnen (ook wel in-betweens genoemd) de beste optie. De zwarte in-betweens zijn gemaakt van stoffen die nog wel licht doorlaten. Het voordeel hiervan is dat je een relatief lichte kamer houdt, maar de inkijk een stuk vermindert. Omdat deze gordijnen minder geschikt zijn om alles ‘s nachts af te sluiten, is het (als je wel wil verduisteren) aan te raden om je zwarte transparante gordijnen te combineren met andere raambekleding.

Naast traditionele gordijnen vind je in ons assortiment ook zwarte rolgordijnen. Hierbij kun je net als bij de traditionele gordijnen kiezen uit verschillende stoffen. Voor zowel verduisterende als lichtdoorlatende zwarte rolgordijnen kun je bij ons terecht.

Decorette voor al je woonwensen

Bij ons zit je dus goed als je op zoek bent naar zwarte gordijnen, maar dat is niet het enige waar we bij Decorette goed in zijn. Bij ons kun je namelijk terecht voor je volledige interieur. Hieronder vallen andere soorten raamdecoratie, maar ook voor bijvoorbeeld mooie vloeren zit je bij ons goed. En voor de muren hebben we allerlei soorten verf of stijlvol behang. Of je nu voor zwarte gordijnen gaat of je complete inrichting wilt aanpakken: in ons woonatelier vind je alles voor je woning onder één dak.

Zwarte gordijnen kopen?

Als je op zoek bent naar zwarte gordijnen met persoonlijke service, zit je bij ons helemaal goed. In onze Decorette woonwinkels ontdek je ons assortiment én staat ons personeel voor je klaar. Je kan bij ons terecht voor persoonlijk advies, maar we kunnen de gordijnen ook op maat maken. Op die manier zorgen we ervoor dat ze precies in jouw huis passen. Kom daarom snel eens langs in één van onze winkels om onze zwarte gordijnen te ontdekken. We zien je graag verschijnen.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Gordijnen brengen sfeer in huis. Ben jij op zoek naar de perfecte gordijnstof? Bekijk eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels