• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Eijffinger behang groen

Breng een natuurlijke sfeer in huis met groen Eijffinger behang. Onze collectie biedt verschillende verrassende tinten en kleurencombinaties, variërend van volledig groen tot subtiele groene accenten. Ontdek jouw favoriete groene Eijffinger behang in een Decorette-winkel bij jou in de buurt. Onze behangspecialisten staan klaar om je te adviseren over alle mogelijke toepassingen en opties.

groen eijffinger behang

Jouw groene behang van Eijffinger

Het ene groene behang is het andere niet. Luxemerk Eijffinger kenmerkt zich door uitmuntende kwaliteit, innovatieve ontwerpen en een uitgebreide keuze behang. Groen Eijffinger behang met een botanische ondertoon is een vanzelfsprekende keuze, maar ook voor meer abstracte en geometrische patronen kun je bij dit merk terecht. De kleurenrange loopt van diep donkergroen tot aan zachte pasteltinten en van geelgroen tot aan blauwgroen.

Puur natuur

Groen doet denken aan de natuur: de kleur van gras, bladeren, bomen. Back to basics, één met de natuur en een oase van rust. Maar groen doet ook denken aan weelderige pauwenveren, fonkelend smaragd, statig slangenleer. Een kleur van luxe, pracht en praal. Het groene behang van Eijffinger is al even veelzijdig als de kleur zelf. Met groen op je muren maak je een waar statement in huis en geniet je tegelijkertijd van het rustgevende effect dat deze kleur heeft op onze geest.

Verschillende collecties

Eijffinger biedt verschillende behangseries waarin een groene variant tot de opties behoort, en elke serie heeft zijn eigen persoonlijkheid. Elke collectie heeft een unieke bron van inspiratie. Zo is Eijffinger Skin behang in groen overduidelijk gebaseerd op slangenprint, herkennen we in Waterfront aquareltechnieken en voeren exotische bloemen en planten bij Rice (||) en Carmen de boventoon.

Meer in ons assortiment behang

Groen Eijffinger behang bij Decorette

Eijffinger behang met groen shop je bij Decorette, kom langs bij één van onze woonwinkels. Elke vestiging met zijn eigen vakkundige (behang)specialisten, die jou met plezier van interieuradvies én alle laatste trends voorzien. Heb je een specifiek groen behang van Eijffinger op het oog? Neem voor je bezoek contact op met jouw Decorette-winkel om te informeren of deze daar op voorraad is, want de collecties kunnen per locatie verschillen. Zien we je snel?