Eijffinger behang | groen

 NATUUR IN HUIS MET GROEN BEHANG

Geef je muren een natuurlijk tintje met Eijffinger behang in de kleur groen. Volledig groen of met groene accenten, in onze collectie vind je verschillende verrassende varianten en kleurencombinaties. Vind jouw favoriete groene Eijffinger behang in een Decorette bij jou in de buurt. Onze specialisten adviseren je graag over alle mogelijkheden en toepassingen.

Puur natuur

Groen doet denken aan de natuur: de kleur van gras, bladeren, bomen. Back to basics, één met de natuur en een oase van rust. Maar groen doet ook denken aan weelderige pauwenveren, fonkelend smaragd, statig slangenleer. Een kleur van luxe, pracht en praal. Het groene behang van Eijffinger is al even veelzijdig als de kleur zelf. Met groen op je muren maak je een waar statement in huis en geniet je tegelijkertijd van het rustgevende effect dat deze kleur heeft op onze geest. 

Jouw groene behang van Eijffinger

Het ene groene behang is het andere niet. Luxemerk Eijffinger kenmerkt zich door uitmuntende kwaliteit, innovatieve ontwerpen en een uitgebreide keuze behang. Groen Eijffinger behang met een botanische ondertoon is een vanzelfsprekende keuze, maar ook voor meer abstracte en geometrische patronen kun je bij dit merk terecht. De kleurenrange loopt van diep donkergroen tot aan zachte pasteltinten en van geelgroen tot aan blauwgroen. 

Verschillende collecties

Eijffinger biedt verschillende behangseries waarin een groene variant tot de opties behoort, en elke serie heeft zijn eigen persoonlijkheid. Elke collectie heeft een unieke bron van inspiratie. Zo is Eijffinger Skin behang in groen overduidelijk gebaseerd op slangenprint, herkennen we in Waterfront aquareltechnieken en voeren exotische bloemen en planten bij Rice (||) en Carmen de boventoon.

Groen Eijffinger behang bij Decorette

Eijffinger behang met groen shop je met een goed gevoel bij Decorette. Wij hebben meer dan 50 woonateliers die zich door heel Nederland bevinden. Elke vestiging met zijn eigen vakkundige (behang)specialisten, die jou met plezier van interieuradvies én alle laatste trends voorzien. Heb je een specifiek groen behang van Eijffinger op het oog? Neem voor je bezoek contact op met jouw Decorette-winkel om te informeren of deze daar op voorraad is, want de collecties kunnen per locatie verschillen. Zien we je snel?

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Behang is de stijlbepaler in huis. Daarom is het van groot belang dat jij een keuze maakt die prettig voelt. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels