Whitewash beits

Als je zoekt naar whitewash beits, eindigt je zoektocht hier. Wij hebben namelijk een prachtig assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Dit product zorgt er niet alleen voor dat het hout waarvoor je het gebruikt die karakteristieke whitewash look krijgt, maar helpt ook nog bij de verzorging en bescherming van het hout. Ontdek bij ons alles over whitewash beits! 

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van beits met uitzondering van: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoogeveen, Hoorn, Leiderdorp, Maassluis, Rotterdam, Utrecht en Vught.

Waarom kiezen voor whitewash beits?

Whitewash beits heeft verschillende toepassingen. In de eerste plaats is het een dekkende beits. Dat betekent dat het de look verandert van hetgeen waarop het aangebracht wordt. Daarmee lijkt het op een soort verf, maar dan met extra eigenschappen. Beits dringt namelijk gedeeltelijk door in het hout waarvoor het gebruikt wordt. Op die manier kan de beits zijn verzorgende eigenschappen goed uitvoeren. Daarnaast zorgt beits ook voor extra bescherming. Whitewash beits is dan ook veel meer dan een product dat je alleen gebruikt om hout een nieuwe uitstraling te geven. 

Ons assortiment whitewash beits

Whitewash is whitewash, maar dat betekent niet dat elke whitewash beits in ons assortiment er hetzelfde uitziet nadat het is aangebracht. Er zijn namelijk verschillende opties op het gebied van glans. Zo kun je kiezen voor een matte variant als je geen glans wil of voor bijvoorbeeld hoogglans of zijdeglans als je de look net een extra leuke touch wil geven. 

Verder zit je bij ons ook goed voor whitewash beits op waterbasis. Het voordeel van beits op waterbasis is dat deze soort minder belastend is voor het milieu dan de meeste andere soorten. Zo ben je ook nog eens bewust bezig. 

Bespreek met ons de mogelijkheden

Wil je meer weten over onze whitewash beits of over ons assortiment? Dan ben je van harte welkom in één van onze Decorette-winkels. Hier vind je niet alleen ons aanbod, maar we staan er ook altijd voor je klaar om je meer informatie of persoonlijk advies te geven. 

Ook voor andere woonproducten dan beits en verf slaag je bij ons. We hebben bijvoorbeeld ook veel verschillende soorten raamdecoratie en zonwering en prachtige vloeren en mooi behang voor als je je woning wil voorzien van een nieuwe uitstraling. Als je je interieur een upgrade wil geven, ben je bij Decorette dan ook aan het juiste adres. 

Whitewash beits kopen?

Hoogwaardige whitewash beits kopen doe je bij Decorette met een fijn gevoel. We voorzien je graag van persoonlijk advies en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zowel in onze winkels als telefonisch of online. Verder kunt u indien gewenst ook profiteren van onze schilderservice. Deze professionals zijn zeer ervaren als het gaat om verven en beitsen en nemen jou dan ook graag het werk uit handen. Kom langs in één van onze woonwinkels of neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken! 

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

De kleur verf op jouw gevel is bepalend voor de uitstraling van het huis. Welke kleur kies jij? Doe inspiratie op in onze inspiratie bibliotheek. Wij hebben genoeg moois voor jou verzameld.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels