Hordeuren voor schuifpui

Zeker in de zomer komt een hordeur voor een schuifpui goed van pas. Dit is namelijk de perfecte oplossing om te kunnen profiteren van de voordelen van een hordeur, ook al heb je in je schuifpui geen standaard soort deur. Ontdek hier meer over de mogelijkheden!  


Het nut van een hor voor je schuifpui

Een schuifpui kun je zien als een schuifdeur die binnen van buiten scheidt. Net als bij andere deuren of bij ramen is het dan ook een goed idee om in de lente en zomer een schuifpui van een hordeur te voorzien. Op die manier kun je de schuifpui openhouden om frisse lucht binnen te laten zonder dat je bang hoeft te zijn dat er vervelende beestjes binnenkomen. 

Ons assortiment hordeuren voor schuifpui

In ons assortiment vind je verschillende opties op het gebied van horren voor een schuifpui. Als je een schuifpui hebt met slechts één deur die tegelijk openschuift, volstaat meestal een enkele hor. Hiervan zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals deurhorren, inzethorren of plissé hordeuren voor een schuifpui. Heb je een schuifpui die vanaf het midden naar twee kanten openschuift? Dan is een dubbele hordeur de beste optie. 

Het formaat van de schuifpui hordeur is natuurlijk van groot belang. Het laatste dat je wil, is dat je een hor voor je schuifpui koopt die niet de juiste grootte blijkt te hebben. Dat begrijpen wij en daarom maken we je schuifpui hor graag voor je op maat. 

Decorette: voor jouw passende woonoplossing

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een schuifpui hor voor jouw persoonlijke situatie? Kom dan eens langs in één van onze Decorette-winkels. Hier helpen we je graag verder door al je vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan over jouw opties. Onze winkels vind je verspreid door heel Nederland, dus we zitten altijd wel ergens bij je in de buurt. 

Overigens hebben we in ons assortiment nog veel meer dan hordeuren voor een schuifpui en andere soorten horren. Zo hebben we ook veel andere vormen van raamdecoratie, maar ook compleet andere dingen als vloeren of behang. Voor allerlei verschillende onderdelen van je woning biedt Decorette dan ook een passende woonoplossing. 

Hordeur voor schuifpui kopen?

Een hordeur voor je schuifpui koop je bij Decorette met een echt yes-gevoel. Niet alleen hoef je in de zomer niet meer bang te zijn dat vervelende beestjes je huis binnenkomen, maar we helpen je ook nog eens graag met de montage. Wij hebben namelijk een eigen montageservice. Als je zelf niet zo technisch bent, helpen onze professionals graag door te zorgen dat je nieuwe schuifpui hor perfect gemonteerd wordt. Kom snel bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken! 

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels