• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Arte behang goud

Met gouden Arte behang op je muren voel je je de koning(in) te rijk. Ontdek de eigenzinnige dessins met de subtiele goudglans die Arte te bieden heeft. In meer dan 30 van onze Decorette-winkels vind je onze mooiste selecties Arte behang met goud. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden.

Let op! De volgende Decorette winkels hebben geen Arte collectie in de winkel: Anna Paulowna, Bilthoven, Gouda, Nieuw-Amsterdam en Wijhe

Goud Arte behang

Een gulden combinatie

Behangmerk Arte staat voor de hoogste kwaliteit, excentrieke patronen en verrassende texturen. Arte behang gecombineerd met de kleur goud is daarmee de ultieme formule voor pure luxe op elke wand. Het behang voegt een rijke, goudkleurige hoogglansfolie of toplagen samen met contrasterende kleuren of juist tinten die moeiteloos opgaan in het warme geheel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor opvallend Arte behang dat zwart met goud combineert of een volledig goudkleurig behang.

Goudkleurig behang met een verhaal

De hele wereld en haar kleuren, expressies en verhalen zijn inspiratie voor Arte Wallcoverings. Ook in het gouden behang van Arte zien we duidelijk exotische en wereldse invloeden terug, van uitheemse flora en fauna tot aan verre culturen. In de botanische Arte Monsoon-serie vind je bijvoorbeeld prachtige texturen op het bananenblad-behang, volledig goud en glanzend. De Arte Expedition Eri-lijn laat zich inspireren door de verfijnde look van zijde op goud. Voor wie de voorkeur geeft aan een strakker en abstracter dessin is bijvoorbeeld Arte Cameo- of Arte Facet-behang in de kleur goud perfect.

Goud behang van Arte Walls bij Decorette

Het exclusieve gouden behang van Arte shop je bij Decorette. Een deel van onze Arte-collectie vind je in onze woonwinkels. Dit geldt niet voor onze winkels in Anna Paulowna, Bilthoven, Gouda, Nieuw-Amsterdam, Oirschot en Wijhe.

Welk gouden behang en hoeveel verschillende soorten er beschikbaar zijn, verschilt per winkel. Heb je een specifiek gouden Arte behang voor ogen? Neem dan vooraf even contact op met de vestiging van je keuze, zodat je zeker weet dat we jouw favoriet in huis hebben.

Meer in ons assortiment behang

Decorette staat voor je klaar

Wil je graag goud behang van Arte op je muren, maar weet je niet zo goed welke variant het beste tot recht komt in jouw interieur? De behangspecialisten van Decorette staan voor je klaar met persoonlijk advies. Zeker met de glans van gouden behang valt elk bobbeltje en foutje op, daarom wil je dat het behangpapier strak en foutloos op de wand wordt aangebracht. Wil je er zeker van zijn dat dit perfect gebeurt, dan ontzorgen wij je graag met onze professionele behangservice.