• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Decorette Elburg

Contactgegevens

Westerlengte 1
8081 PZ Elburg

0525-683133

info@decorette-elburg.nl

woonwinkel elburg

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Elburg Wie is Decorette?

Voel je welkom bij Decorette Elburg! De woonwinkel is een shop in shop in Weber Woonwereld en bevindt zich op de eerste verdieping, waar ook een lift aanwezig is. Deze vestiging is ruim opgezet en heeft alle kennis en vakmanschap om jou te ontzorgen in huis. De perfecte plek om inspiratie op te doen en alle mooie producten van dit moment te zien en te voelen. Het Decorette-team in Elburg staat voor je klaar met uitvoerig interieuradvies om van jouw huis een thuis te maken.

woonwinkel elburg
woonwinkel elburg
woonwinkel elburg

Gratis persoonlijk woonadvies

Onze interieurstylist geeft je een woonadvies waar jij blij van wordt!

Lokale woonwinkel

Onze Decorette is uniek met eigen specialiteiten, diensten en assortiment.

Van designplan tot realisatie

Van persoonlijk interieuradvies tot het verwezenlijken van jouw droominterieur.  

Onze diensten

Ontdek een wereld vol inspiratie in onze woonwinkel Rob Taconis

Ons team

woonwinkel elburg
Rob Taconis Eigenaar
woonwinkel elburg
Twan Monteur/schilder
woonwinkel elburg
Karen Interieurdesigner
woonwinkel elburg
Denis Interieurdesigner
woonwinkel elburg
Zakaria Monteur/stoffeerder

Assortiment

Portfolio woonwinkel Elburg

De vloerexpert in jouw regio

Op zoek naar een vloer specialist? Dan ben je bij Decorette Elburg aan het juiste adres. Als geen ander begrijpen wij de waarde van een duurzame vloer die jarenlang plezier geeft.

In onze winkel vind je prachtige vloerstalen die je gerust mag komen bekijken. Onze collectie wordt samengesteld door stylisten die de nieuwe trends nauwlettend volgen. Zo hebben wij altijd de nieuwste producten voorhanden.

Niet alleen adviseren wij jou graag op uitstraling, ook het soort vloer is van belang. We wegen jouw wensen af en kiezen samen een vloer die hierbij aansluit. Van PVC en laminaat tot vinyl of parket vloeren. We komen hem graag voor je leggen. Maak direct een afspraak.

Alles voor jouw persoonlijke wooninrichting

Bij Decorette Elburg in Weber Woonwereld vind je alles voor een mooi en persoonlijk interieur onder één dak. Van de basis tot de laatste details. Wij hebben jouw nieuwe vloer, laten je muren stralen met onze uitgebreide collectie behang en verf en bieden een ruim aanbod zonwering en raamdecoratie. Wist je dat onze woonwinkel in Elburg officieel Arte– en Luxaflex® -dealer is? Tegelijkertijd zijn wij ook jouw meubelzaak in regio Elburg en vind je hier ook trendy woonaccessoires.

Ook voor regio Oldebroek

Deze locatie is uitstekend bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen Oldebroek en Eekt. Slechts 4 minuutjes met de auto, en je bent er al. Ook voor bezoekers uit Flevoland staat het team in Elburg klaar:: Biddinghuizen is maar een kwartier rijden verwijderd. Het woonatelier is makkelijk bereikbaar via de Zuiderzeestraatweg en bevindt zich op de woonboulevard. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

vloerenspecialist elburg

Nu ook elektrische haarden en kachels bij Decorette Elburg

Aan de showroom van Decorette Elburg is een mooie sfeerhoek toegevoegd met elektrische haarden, die ook nog eens warmte afgeven. Een mooie oplossing voor minder gasverbruik, of als er helemaal geen gas is, en tegelijkertijd een warmtebron die zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

“De elektrische haard is een mooi alternatief. Deze heeft geen kanaal nodig, alleen een stopcontact. Je haalt bovendien niet alleen sfeer, maar ook warmte in huis. Gericht op die plek waar jij het hebben wilt. De cv kan je laag houden, en als je extra warmte wilt zet je de haard aan.” aldus Rob Taconis, eigenaar Decorette Elburg.

#Decorette

Neem een kijkje in huis bij andere Decorette fans én deel zelf je resultaat met #decorette en @DecoretteNL en inspireer anderen!

woonwinkel elburg

We helpen je graag!

Van een huis een thuis maken, is onze passie. We delen deze graag met jou! Kom langs en ontdek onze uitgebreide collecties behang, raamdecoratie, vloeren en meer. Natuurlijk bieden we ook professioneel interieuradvies. Bezoek ons spontaan of maak een afspraak.