Wij zijn weer voor bezoek aan onze showroom open vanaf 3 maart a.s. In verband met de coronamaatregelen wordt u wel verzocht om van te voren (minimaal 4 uur) telefonisch een afspraak te maken!

Het zal druk gaan worden dus hoe eerder u beIt hoe sneller wij een afspraak kunnen maken 0525 68 31 33. Tot dan!

Geplaatste Bestelling afhalen
Monteren en stofferen
Thuisadvies

Decorette Elburg

Westerlengte 1, 8081 PZ Elburg, T 0525-683133

Onze winkel


De winkel is een shop in shop in Weber Woonwereld en bevindt zich op de eerste verdieping waar ook een lift aanwezig is. De winkel is makkelijk bereikbaar via de Zuiderzeestraatweg.

Contact


BEL
mail
Route

Openingstijden


Maandag

13:00 – 18:00
Dinsdag 9:30 – 18:00
Woensdag 9:30 – 18:00
Donderdag 9:30 – 18:00
Vrijdag 9:30 – 21:00
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag Gesloten

De vloerexpert in jouw regio

Op zoek naar een vloer specialist? Dan ben je bij Decorette Elburg aan het juiste adres. Als geen ander begrijpen wij de waarde van een duurzame vloer die jarenlang plezier geeft.

In onze winkel vind je prachtige vloerstalen die je gerust mag komen bekijken. Onze collectie wordt samengesteld door stylisten die de nieuwe trends nauwlettend volgen. Zo hebben wij altijd de nieuwste producten voorhanden.

Niet alleen adviseren wij jou graag op uitstraling, ook het soort vloer is van belang. We wegen jouw wensen af en kiezen samen een vloer die hierbij aansluit. Van PVC en laminaat tot vinyl of parket vloeren. We komen hem graag voor je leggen. Maak direct een afspraak.

Ons assortiment te Elburg

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel.

(o.a. Arte dealer )

(o.a. Luxaflex® dealer )

Onze diensten te Elburg

Ultieme ontzorging ervaar je met Decorette. Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw woondroom. Kwaliteit én service; bij ons ben je op de juiste plek.

montageservice
vloeren leggen
tapijt leggen
behangservice
traprenovatie
3D interieuradvies
creatieve workshops
AFSPRAAK MAKEN

Bekijk onze winkel

Ons team

Rob Taconis
Eigenaar

Eigenaar van de winkel. Hij meet de producten in en controleert bouwkundige mogelijkheden voor het monteren en leggen van vloeren. Met zijn achtergrond als aannemer heeft hij in elke situatie  de juiste oplossing. Daarnaast onderhoudt hij contact met de klant en de uitvoerende mensen bij grote projecten.

Renate
Interieurdesigner

Met passie en enthousiasme creëert zij voor jou jouw droomhuis. Ook als het gaat om een woning waar je al een tijdje woont. Door een kennismaking met jou en je woning kan zij een metamorfose aanbieden met zelfs je bestaande meubelen.

Vera
Interieurdesigner

Vera is een echte sfeer liefhebber! Zij houdt zich graag bezig met de nieuwste trends en hoe zij de mooiste combinaties kan maken voor haar klanten. Haar doel is om van je huis echt een thuis te maken.
Ieder gesprek gaat zij aan met een gezonde dosis humor en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.

Anita
Administratief medewerker

Anita zorgt ervoor dat de financiële zaken goed worden geregeld. Daarnaast is zij jouw contactpersoon als het gaat om  vragen over facturen en betalingen. Zij zorgt ervoor dat dit zorgvuldig verwerkt wordt.

Afspraak maken

Portfolio van Decorette Elburg

Dankzij de vele jaren ervaring, het ruime assortiment, het haast onbeperkte pakket diensten en het enthousiaste team, is Decorette Elburg de ideale partner voor elk interieurproject. Kijk gerust even binnen in de woningen van deze tevreden klanten en laat je inspireren!

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels