Decorette Groenlo

Parallelweg 3, 7141 DL Groenlo, T 0544467472

Onze winkel


Decorette Groenlo is  een winkel in de Hubo. Twee winkels die elkaar goed aanvullen qua assortiment.  Je kunt als consument voor je complete huis terecht, van maatwerk kasten en deuren tot de sfeervolle aankleding. Daarnaast wordt er een lekkere bak koffie geschonken zodat je als klant direct thuis voelt.

Contact


BEL
mail
Route

Openingstijden


Maandag

8:30 – 20:00
Dinsdag 8:30 – 20:00
Woensdag 8:30 – 20:00
Donderdag 8:30 – 20:00
Vrijdag 8:30 – 20:00
Zaterdag 8:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 16:00

Diensten van Decorette Groenlo

Assortiment van Decorette Groenlo

Vloeren, Behang, Raamdecoratie (o.a.  Luxaflex®), Zonwering, Tapijt, Horren, Vloerkleden, Woonaccessoires, Verlichting, Meubels, Verf, Kasten, Deuren en een compleet Hubo assortiment

Ons team

Gerrit Snellenberg
Eigenaar

Gerrit is de eigenaar van de Hubo & Decorette Holten en ook trotse eigenaar van een splinternieuwe Decorette in zijn Hubo in Groenlo. Zijn specialiteit is het inmeten en het technisch advies geven aan klanten. Zijn grootste doel is dat de klanten tevreden zijn winkel verlaten en dat lukt hem elke keer opnieuw. Gerrit en zijn team  staan voor expertise, klantgericht en eerlijk werken en een goede service waarbij iedere klacht wordt opgelost.  “Alles is mogelijk” is het motto.

Dianne
Interieurdesigner

Dianne staat bekend om haar spontane, warme  en persoonlijke benadering. Door haar achtergrond als interieurstyliste weet ze al jouw woonwensen heel goed te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Haar passie ligt bij mooie stoffen, het kiezen van de juiste kleurcombinaties en je daarin goed te adviseren. Of het nu gaat om raambekleding, behang of een complete metamorfose van een woonkamer. Ze regelt alles, houdt van duidelijke communicatie en komt haar afspraken na.

Afspraak maken

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette