• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Eijffinger gordijnen

Met Eijffinger gordijnen haal je kwaliteit in huis. Je kiest voor een hoogwaardige trendsetter op het gebied van gordijnen. Deze hoogwaardige gordijnen zijn een stijlvolle toevoeging aan elk interieur, of je nu een voorkeur hebt voor een landelijke, romantische of industriële woonstijl. Ontdek het complete assortiment in de Decorette winkel en geef je interieur de upgrade die het verdient. 

Eijffinger gordijnen

Gordijnen van merk Eijffinger

Eijffinger, een uitgesproken assortiment 

Van klassieke effen gordijnstoffen tot extravagante jungle taferelen. In het uitgesproken assortiment van Eijffinger gordijnen vind je een variatie van neutraal versus expressief. Dat is de kracht van dit merk. Een uiteenlopende mix van patronen en kleuren die elkaar optimaal versterken. Je vindt in de collecties rijke kleuren afgewisseld met indrukwekkende dessins. En het leuke is, je kunt ze perfect matchen met jouw favoriete Eijffinger behang. De echte liefhebber weet hoe belangrijk samenhang in het interieur is. 

Trendsetter Eijffinger 

De echte trendsetter in de interieurwereld is Eijffinger. Zij geven elke woonstijl een modern en actueel tintje. Een gordijn is bepalend voor de sfeer in huis. Daarom geeft een trendy patroon direct de mogelijkheid om jouw stijl nieuw leven in te blazen. Ontdek de nieuwste prints voor zowel Eijffinger vitrages als inbetweens, voor transparante gordijnen en verduisterende stoffen. Allemaal voorzien van prints die de nieuwste woonstijlen vertegenwoordigen. 

Confectioneren van Eijffinger stoffen 

Jouw nieuwe, aangekochte Eijffinger gordijnstof moet natuurlijk wel het beste uit de ruimte halen. Daarom komen wij graag bij jou thuis op afspraak om je te adviseren over het confectioneren en monteren. We kunnen je gordijnen direct gratis inmeten. Elke stof heeft een eigen uitstraling en door de juiste confectiemethode te kiezen krijg je het mooiste resultaat. De stoffen van Eijffinger zijn gemaakt vanuit kwalitatieve materialen. Niets is zo zacht, zo soepel, zo stijlvol als de stoffen uit de gordijncollectie van Eijffinger. 

Mix met Eijffinger behang 

Naast onze uitgebreide collectie Eijffinger gordijnen bieden wij ook een diverse selectie behang van hetzelfde merk aan in onze winkel. Hierdoor kun je eenvoudig de hele kamer in dezelfde stijl decoreren. De trends en thema’s van deze producten sluiten perfect op elkaar aan en versterken de gewenste woonstijl. Ontdek meer over ons assortiment Eijffinger behang in één van onze winkels.

Bekijk ons assortiment

Eijffinger gordijnen kopen bij Decorette

Wij selecteren elk seizoen de nieuwste gordijnstoffen. Daarbij kijken we naar de nieuwste trends en naar wat jij als consument zoekt. Gordijnen van Eijffinger sluiten daar vrijwel naadloos op aan. Daarom vind je in onze winkel een verscheidenheid aan kleuren, dessins en stoffen om aan jouw woonwensen te voldoen. Vind je in de Eijffinger collectie toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar andere vormen van raamdecoratie. Ontdek het in onze winkels of maak online een afspraak!