• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Transparante rolgordijnen

Ben je van plan om transparante rolgordijnen te kopen? Bij Decorette vind je de mooiste exemplaren, ook op maat. Bij de aanschaf ervan voorzien we je natuurlijk graag van persoonlijk advies. Ontdek ons assortiment rolgordijnen in transparante stoffen en laat je inspireren! 

Transparante rolgordijnen

De nodige transparantie

Een transparant rolgordijn wordt ook wel doorschijnend rolgordijn of doorzichtig rolgordijn genoemd. Het belangrijkste kenmerk van rolgordijnen die transparant zijn, is dat de transparante stof waarvan ze zijn gemaakt de lichtinval op een natuurlijke manier filtert. De transparante stof van de rolgordijnen laat dus wel licht door. Het aller felste zonlicht wordt daarbij tegengehouden, waardoor een elegant effect ontstaat. 

Door doorzichtige rolgordijnen kun je (enigszins gefilterd) nog vrij naar buiten kijken. Hierdoor ontstaat een open gevoel en houd je verbinding met de buitenwereld. Transparante rolgordijnen zijn dan ook ideaal voor ruimtes waar je overdag veel tijd doorbrengt. Als je een ruimte wil verduisteren, kun je beter kiezen voor verduisterende rolgordijnen. 

Bij de aanschaf van een doorschijnend rolgordijn is het belangrijk om te bedenken dat mensen van buitenaf door de transparante stof naar binnen kunnen kijken. Wil je liever geen doorkijk, en dus meer privacy? Dan kun je het beste kiezen voor semi-transparante rolgordijnen.  

Ons assortiment | Rolgordijnen transparant 

Bij Decorette slaag je altijd voor doorschijnende rolgordijnen die perfect aansluiten op je stijl en de rest van je inrichting. En op je raam, omdat we ook transparante rolgordijnen op maat aanbieden. Als je kiest voor doorzichtige rolgordijnen kun je echt alle kanten op. Qua kleur, maar ook transparante rolgordijnen met motief behoren tot de vele mogelijkheden. Kom langs in onze winkel op alle opties met eigen ogen te bekijken. 

Doorzichtige rolgordijnen zijn slechts het begin 

Met een rolgordijn dat doorzichtig is, zet je op stijlvolle wijze een sfeervol accent in je interieur. Maar ook al kom je met transparante rolgordijnen een heel eind, met alleen de juiste raamdecoratie ben je er nog niet. Daarom kun je in ons woonatelier terecht voor echt alles wat sfeervol wonen aangaat. Of je nu nog op zoek bent naar een likje verf of behang of ook de zonwering aan wil pakken, bij Decorette zit je helemaal goed. 

Twijfel je nog of je voor doorschijnende rolgordijnen moet gaan? Bekijk dan eens ons complete assortiment rolgordijnen of schakel de hulp in van één van onze deskundige interieurstylisten. Sfeervol thuiskomen op een manier die bij je past, begint bij Decorette.  

Bekijk ons assortiment

Transparante rolgordijnen kopen?

Jouw transparante rolgordijnen op maat kopen, doe je hier met een goed gevoel. Daar zorgen wij graag voor. Omdat wij persoonlijke service enorm belangrijk vinden, zitten wij met maar liefst meer dan 50 woonwinkels altijd bij jou in de buurt. Ook bij het inmeten en monteren van je transparante rolgordijnen helpen we je graag een handje. Ontdek het zelf en kom snel naar onze winkel!