Art Piece

Woonsfeer uit ons Magazine 2022/2023

Het is een kunst om verschillende stijlen te laten samenkomen tot de woonstijl Art Piece maar juist die mix zorgt ervoor dat je naar het interieur kunt blijven kijken. In een eclectische woonsfeer is er altijd een plekje voor mooie pareltjes te vinden. Waan je in een wereld waarin culturen, kleuren, stijlen en creativiteit samenkomen en leer je zelf de kunst van styling aan.

bekijk het magazine

>> VINTAGE FINEST

Vintage is één van de elementen die een eclectisch interieur karakter geeft. Je nieuwe vloerkleed mag daarom best een verweerde uitstraling hebben. Het liefst in een unieke kleur die contrasteert bij je wanden. Want het vloerkleed mag eruit knallen. Dit vloerkleed van Desso & Ex Nature heeft een prachtige vintage zijdelook.

Vloerkleden bekijken? Maak een afspraak.

>> VASTGEROEST

Aluminium jaloezieën zijn echte klassiekers. Het is een echt icoon en niet meer weg te denken uit ons interieur. Niet alleen omdat ze een lust zijn voor het oog, maar ook omdat ze je eclectische interieur direct omarmen. Een fijne klassieker die een stoer statement maakt in jouw huis. Zeker deze variant in roestkleur.

Op zoek naar raamdecoratie? Maak een afspraak.

Lees verder
Lees verder
Lees verder
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Gordijnen brengen sfeer in huis. Ben jij op zoek naar de perfecte gordijnstof? Bekijk eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels