Decorette: de woonwinkel van de toekomst

Onze eerste Decorette winkel van de toekomst is geopend. De pilotwinkel in Maassluis is de eerste winkel die een nieuw jasje heeft gekregen. In deze blog lees je meer over de lancering en het nieuwe winkelconcept.

Voor nóg persoonlijker advies

In het nieuwe winkelconcept vind je een combinatie van werkstations en inspiratiekamers. Voor een persoonlijk woonadvies kan je als klant terecht bij de werkstations waar onze designers met je om tafel gaan zitten. Hier worden stalen verzamelt en een moodboard gecreëerd. Heb je inspiratie nodig? Er zijn diverse inspiratiekamers waar nieuwe collecties, duurzame alternatieven en trends worden geshowcased. In deze nieuwe winkel ervaar je wat luxe is.

Het luxe van een woonatelier

De nieuwe look is gebaseerd op een woonatelier waabij de manier van werken feilloos aansluit. De designers op de winkelvloer helpen je om een droominterieur samen te stellen waar je bij staat. Van a tot z. Bij Decorette staat service, kwaliteit en aandacht altijd voorop. 

Maak kennis met Mooier Groen

In ons nieuwe concept kan je ook kennis maken met het ons Decorette label Mooier Groen waarmee we je meenemen in een duurzamere wereld. De producten die onder dit label vallen zijn door ons gekenmerkt als duurzamere optie en zijn in onze winkel te herkennen aan het bijbehorende Mooier Groen label.

Kennismaken met Decorette Maassluis?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de winkel van de toekomst? Kom dan gerust kijken in onze woonwinkel in Maassluis. Onze designers in Maassluis kijken ernaar uit om het nieuwe winkelbeeld te laten zien.