Decorette Roelofarendsveen

Noordeinde 17, 2371 CM Roelofarendsveen, T 071-3319798

Onze winkel


Decorette is een inspirerende woonwinkel met voor ieder wat wils op het gebied van interieur. Bij Decorette laten wij jouw woondroom werkelijkheid worden. Kom voor de mooiste producten, nieuwste trends en beste woonadvies naar onze winkel in Roelofarendsveen. Want voor kennis, service en vakmanschap ben je bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30
Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Ons team

Albert Hoegen Dijkhof
Eigenaar

Albert Hoegen Dijkhof is sinds 2011 eigenaar van de Decorette in Roelofarendsveen en sinds 1994 de eigenaar van Decorette in Nieuw vennep.
Met zijn gevoel voor styling en sfeer weet hij de klanten zo te adviseren dat hun huis een echt Thuis wordt. Albert is bijna altijd in de winkel te vinden maar geeft ook veel adviezen thuis bij de klant.

Iris 
Interieurdesigner

Iris, dochter van Albert, is al ruim 20 jaar met het vak interieurstyling bezig. Ze helpt je graag bij het maken van een mooie combinatie om jouw interieur te verfraaien en doet dit voor ieders budget.

Daniëlle
Interieurdesigner

Daniëlle is het achternichtje van Albert en 23 jaar geleden begonnen in Nieuw Vennep. De afgelopen 9 jaar is zij werkzaam in de Decorette in Roelofarendsveen. Daniëlle is een gezellige meid die van een praatje houdt en met haar creatieve ideeën je verder helpt met goed advies in de winkel. De koffie en thee staat bij haar altijd klaar.

Rens
Buitendienstspecialist

Rens, de man van Iris, werkt in de buitendienst van het familiebedrijf. Hij meet en monteert de producten die in de winkel zijn verkocht. Met zijn bus rijdt hij door Roelofarendsveen,  Nieuw Vennep en omgeving. Hij maakt graag een praatje en als er tijd voor is drinkt hij gezellig een kopje zwarte koffie met je mee.

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.