Voel je welkom in onze woonwinkel!

*Wij houden ons aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn ingevoerd. Daardoor zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd en zijn we open tot uiterlijk 17:00. Lees hier meer over de maatregelen in onze winkel.

Decorette Gouda

Lem Dulstraat 89, 2801 EP Gouda, T 0182-528282

Onze winkel


De Decorette in Gouda bestaat al sinds 1972, het jaar dat de Decorette winkelformule werd opgericht. Karel de Jong, de huidige eigenaar, en zijn enthousiaste en service-gerichte team verwelkomen je in een winkel met 220 vierkante meter aan woonmode in de vorm van o.a. luxe behang, tapijt, veel soorten vloeren, raamdecoratie en een hoogwaardige collectie gordijnstoffen. De winkel is gevestigd aan de Lem Dulstraat, aan de rand van het centrum van Gouda.

Contact


BEL
MAIL
Afspraak maken
Route

Openingstijden


Maandag

Gesloten
Dinsdag 9:30 – 18:00
Woensdag 9:30 – 18:00
Donderdag 9:30 – 18:00
Vrijdag 9:30 – 18:00
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Assortiment van Decorette Gouda

Al jouw woonproducten onder één dak. Snuffel tussen ons behang, vloeren en kleurstalen. Om over ons assortiment stoffen nog maar te zwijgen. Wij zien je graag in onze winkel.

* Let op! Decorette Gouda verkoopt geen verf

(o.a. Luxaflex® dealer)

Diensten van Decorette Gouda

Wij staan altijd voor jou klaar en helpen van A tot Z. Van het geven van interieuradvies tot het leggen van jouw nieuwe vloer. Dat is de service van Decorette

Bekijk onze winkel

Ons team

Karel de Jong
Eigenaar

Karel de Jong is eigenaar en een ondernemer die van jongs af aan al in de woninginrichting werkzaam is. Hij is dus een echte rot in het vak! Karel is van alle markten thuis en komt graag bij u langs om in te meten en te monteren. Daarnaast staat hij in de winkel voor u klaar met eerlijk en goed advies.


José
Interieurdesigner

José is het vaste gezicht in de winkel. Vol enthousiasme en gevoel voor stijl adviseert zij je graag over de juiste toepassing van onze mooie producten. Met haar engelengeduld is ze de aangewezen persoon jou te helpen met een bij jou passend interieur!


Roy en Cata
Buitendienstspecialisten

Roy en Cata zijn onze enthousiaste buitendienstmonteurs. Zij komen bij u langs om de producten in te meten en te monteren. Ze zijn gedreven om alles tot in de puntjes af te werken!

Victoria Interieurdesigner

Victoria is bekend om haar rust en gedrevenheid en is al jarenlang een vaste kracht in Decorette Gouda op zaterdag en in de vakantieperiodes.


Jennifer Interieurdesigner

De jongste aanwinst in Decorette Gouda is bezig met de opleiding Interieur adviseur aan het HMC in Rotterdam. Jennifer is er op zaterdag en in de schoolvakanties

To be continued..


Afspraak maken

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels