Verduisterende paneelgordijnen

Gelukkig zijn er verduisterende paneelgordijnen en kun je die in allerlei breedtes en hoogtes bestellen. Je bent namelijk wel heel blij met je grote woning midden in de stad met die gigantisch grote kamers en mooie hoge plafonds. Heerlijk al die ruimte! Maar soms wel een beetje moeilijk om in te richten en om al die hoge ramen te bedekken. Je wilt namelijk wel dat het absoluut donker is, anders kun je niet slapen.  

Dat kan nu wel met de verduisterende paneelgordijnen van Decorette. We hebben een ruim assortiment, dus bekijk snel onze collectie!

Ervaar de beweging in paneelgordijnen verduisterend

Verduisterende gordijnen zijn vaak dikke lappen stof die links en rechts overdag in de hoeken hangen. Paneelgordijnen schuif je netjes opzij en vormen daarbij geen enorm obstakel in de kamer. Zij blijven namelijk plat tegen elkaar aan hangen. 

De strakke verduisterende paneelgordijnen geven je slaapkamer de benodigde intimiteit en privacy. Ze beschermen je tegen binnenvallend licht. Overdag kun je dit binnenvallende licht perfect reguleren door de gordijnen te verschuiven. Ook kun je achter de gordijnen transparante paneelgordijnen hangen waardoor je het licht op een zachte manier kunt filteren.

Ons moderne assortiment verduisterende paneelgordijnen

Wij hebben een ruim aanbod verduisterende paneelgordijnen. Een greep uit het Decorette assortiment: 

  • roze paneelgordijnen verduisterend 

  • paneelgordijnen zwart 

  • groene paneelgordijnen verduisterend 

  • verduisterende gordijnen wit 

  • paneelgordijnen zwart verduisterend 

  • blauwe gordijnen verduisterend

De moderne paneelgordijnen worden met behulp van rails gemonteerd. De breedte mag je zelf bepalen. Hierdoor wordt het een beweging van grote vlakken in je kamer. ’s Avonds beweeg je de vlakken naar elkaar toe en maak je het helemaal donker met die verduisterende paneelgordijnen en als het ochtend wordt schuif je ze weer van elkaar de hoeken in. 

Je kunt de verduisterende paneelgordijnen met een stang of met een koord bedienen. Of elektrisch. Bepaal de grootte en de schuifrichting, bepaal de kleur en de stof en geniet van een heerlijke nachtrust.

De moderne panelen schuiven moeiteloos langs elkaar. Pas ze toe in je moderne interieur en als je daarbij hulp nodig hebt, staat Decorette natuurlijk graag voor je klaar. Neem contact op en schakel Decorette meteen in, indien gewenst komen we ook bij je thuis! 

Verduisterende paneelgordijnen bestel je bij Decorette

Paneelgordijnen verduisterend kopen doe je niet zomaar. Je wilt goede kwaliteit. Bij Decorette kun je die goede kwaliteit ervaren en er dan jarenlang van genieten. Laat je inspireren door Decorette. Al onze raamdecoratie is van de hoogste kwaliteit en met echte passie voor wonen, leven en slapen helpen wij je om de juiste keuze te maken. Kom langs in één van onze 52 winkels en laat je verrassen!

Afspraak maken
Winkels
Decorette raamdecoratie rolgordijn
raamdecoratie houten jaloezieën
raamdecoratie lamellen
raamdecoratie dupligordijnen
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Raamdecoratie brengt sfeer in huis én biedt optimale privacy. Ben jij op zoek naar het perfecte soort? Bekijk eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette