Decorette 50 jaar

Hiep Hiep Hoera! Een gouden jubileum: daar zijn we enorm trots op. Op deze pagina bundelen we 50 jaar aan vakkennis, delen we 50 jaar aan ervaring en gaan we in op 50 jaar aan woontrends. Daarnaast zijn er gedurende het hele jaar veel leuke acties. Duik met ons terug in de tijd en ontdek een geschiedenis vol woonpracht.

Terug in de geschiedenis

Decorette is opgericht op 31 oktober 1972 door verffabrikant AkzoNobel en is van origine een traditionele verfwinkel. Vanaf het eerste moment heeft kleur, stijl en smaak hoog in het vaandel gestaan. Decorette was immers een tegenbeweging op de bouwmarkten en warenhuizen die in de jaren 70 steeds populairder werden. Als speciaalzaak was de woonwinkel vanaf het eerste moment een succes.

Uiteraard vieren we onze verjaardag ook in onze winkels. Kom langs om te ontdekken wat wij voor jou in petto hebben en vier samen met ons 50 jaar Decorette.

Winkels

Volg ons op social media en mis niets rondom ons 50-jarige bestaan. Wij nemen je graag mee op een inspirerende trip down memory lane!

INSTAGRAM
FACEBOOK

Dat we veel moois in de planning hebben voor dit jaar is wel duidelijk. Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws en acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Carlo Postma – Eigenaar Decorette Wolvega

    “Onze winkel is één van de oudste Decorettes van Nederland. Mijn grootouders begonnen 60 jaar geleden met een Flexa winkel die na 10 jaar een Decorette werd. Mijn ouders hebben de zaak overgenomen waardoor het Decorette DNA sinds mijn geboorte in mijn bloed zit. Vanaf 2008 begonnen als vennoot en sinds 2011 zwaai ik als derde generatie met succes en veel plezier de scepter in Wolvega!”

  • Saskia Schuijt – Eigenaar Decorette Vught

    “Onze Decorette is een echt familiebedrijf en bestaat zo’n 15 jaar. Mijn schoonvader is in 1972 begonnen met de verkoop van horizontale aluminium jaloezieën uit de kofferbak en vanaf de jaren 80 heeft hij dit volledig opgepakt om dit vanuit een fysieke winkel te doen. Vanaf 1992 werden we Schuyt Woninginrichting en via een informatieochtend zijn wij in aanraking gekomen met de franchiseformule Decorette. We zagen de voordelen hiervan en zo is het Decorette balletje gaan rollen en zijn wij sinds 2006 aangesloten bij de formule. Wij genieten van het contact met klanten, de verschillende woonwensen en de loyale klanten die je weer altijd weten te vinden. We doen dit nog steeds met veel plezier!”

Decorette ondernemers aan het woord

Van familiebedrijven tot aan eigenaren uit de begin jaren van Decorette, in de 50 jaar zijn er vele leuke persoonlijke verhalen te vinden.

Maak kennis met deze verhalen en ervaringen en ga op een trip down memory lane met ondernemers.

Decorette logo door de jaren heen

De afgelopen 50 jaar heeft niet alleen onze woonwinkel een flinke transformatie doorgemaakt, ons logo is ook regelmatig van look gewisseld. Elk logo past in de tijdsgeest van dat moment. Herken jij de logo’s nog?

Ons jubileumjaar wordt mede mogelijk gemaakt door onze leveranciers en sponors:

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels