De tapijt specialist in jouw buurt

Behoefte aan een behaaglijk, comfortabel, sfeervol en warm huis? Verlang je naar meer zachtheid? Dan is tapijt een goede keuze voor jou!
Tapijt

Voordelen van tapijt

Tapijt is bezig aan een comeback, en dat is niet voor niets! Het heeft namelijk veel voordelen. Tapijt heeft een positief effect op de akoestiek in huis en isoleert warmte. De verwarming kan dus een graadje lager. Ook worden vrije stofdeeltjes in de lucht met wel 50% gereduceerd. Deze verbeterde luchtkwaliteit is erg goed voor je gezondheid en welzijn. Last van een allergie of van astma? Tapijt op de vloer kan hier een gunstig effect op hebben.

Tapijt op de trap

Voor het stofferen van trappen heeft tapijt ook vaak de voorkeur. Het is stroever, waardoor de kans op uitglijden wordt verminderd. Vooral in een gezin met kinderen is tapijt op de trap een goede keuze.

Veelzijdigheid van tapijt

Tapijt is zeker niet saai of ouderwets. Een praktisch bouclé tapijt past bijvoorbeeld perfect in een modern interieur. Ook is tapijt erg veelzijdig. Er zijn talloze kwaliteiten, kleuren en toepassingen.

Bij Decorette vind je tapijten van alle bekende merken, maar ook van ons eigen huismerk. De interieurspecialisten in jouw buurt staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Er wordt gekeken naar je persoonlijke wensen en naar je woonruimte. Zij weten precies welk tapijt het beste past in elke woonruimte. Op zoek naar een tapijt voor op de trap of op de vloer? Bij Decorette jouw buurt, vloerexpert in de regio ben je aan het juiste adres.