De Laminaat vloeren specialist in jouw buurt

Wil je graag de uitstraling van een echte houten vloer, maar dan een tikkeltje goedkoper? Dan is laminaat echt iets voor jou.

Laminaat vloeren zijn tegenwoordig nauwelijks meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Ook is laminaat oersterk, slijt- en krasvast en geluidreducerend. Houd je niet van onderhoud en schoonmaken? Dan zit je met laminaat helemaal goed. Verder zijn de mogelijkheden heel divers. Met V-groef, houtnerf, voelbare structuur of doorlopend decor. Stoer, robuust, modern, strak, nonchalant of landelijk. Er is altijd wel een laminaat vloer dat bij je interieur past.

Laminaat vloer zelf leggen

Heb jij twee rechterhanden? Dan is het heel goed mogelijk om je laminaat vloer zelf te leggen. Allereerst meet je de ruimte nauwkeurig op, zodat je kunt berekenen hoeveel laminaat je nodig hebt. Hierna moeten oneffenheden in de vloer worden weggewerkt. Nu kan de ondervloer worden gelegd! Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan met het laminaat. Zorg er wel voor dat de planken minstens 48 uur in de daarvoor bestemde ruimte liggen om te acclimatiseren. Als alle lamellen geplaatst zijn, kun je de vloer nog afwerken met een bijpassende plint. Nu is je vloer klaar voor gebruik!

Laminaat vloer laten leggen

Voor de echte klussers onder ons zal het geen probleem zijn om laminaat te leggen, maar misschien heb je twee linkerhanden? Of gewoon geen tijd of zin? Decorette helpt je graag bij het leggen van een laminaat vloer. Kom gerust eens langs bij Decorette in jouw buurt. Wij zijn namelijk de laminaat vloer specialist in de regio !

Laminaat vloer leggen