Velours gordijnen in jouw buurt

Velours, een luxe en rijke stof van hoge kwaliteit. Wil je een warme uitstraling in je woonruimte? Dan zijn velours gordijnen een goede keuze. In de volksmond wordt velours ook wel fluweel genoemd. Deze stof voelt zacht aan en heeft een matte glans.
Velours gordijnen

Vooral in grote ruimtes kan velours heel goed werken. Velours gordijnen geven een warme en rijke uitstraling. Hierdoor krijgt de ruimte meer gezelligheid en een intiemere sfeer. Velours gordijnen stralen rust uit en dat maakt ze ook zeer geschikt voor de slaapkamer.

Onderhoud van velours gordijnen

Velours is een luxe stof die je graag mooi wilt houden. Zijn je velours gordijnen vies of smoezelig en moeten ze gewassen worden? Wees hier dan voorzichtig mee. Het wassen van velours gordijnen is iets wat je beter kunt uitbesteden aan een professionele partij. Zo weet je zeker dat je je gordijnen niet verpest. Als je velours gordijnen enkel gekreukeld zijn, kun je hier wel zelf wat aan doen. Nevelen met een plantenspuit en uitgespreid laten hangen tot ze droog zijn. De kreukels zijn binnen no-time verdwenen!

Wil je je velours gordijnen in een optimale staat houden? Gebruik dan een trekstang voor het openen en sluiten. Velours kan namelijk pletten op de plek waar je een gordijn regelmatig vastpakt. Met een trekstang voorkom je deze lelijke plekken.

Wil je meer weten over het assortiment van Decorette? Kom langs bij Decorette in jouw buurt, de gordijnspecialist in jouw regio .