Transparante gordijnen bij Decorette

Transparante gordijnen, ook wel vitrage of voile genoemd, zorgen voor een stijlvolle en elegante uitstraling. Ze zijn natuurlijk ook functioneel, want ze filteren het felle daglicht en dempen het geluid. Wil je een beetje privacy? Ook hiervoor zijn transparante gordijnen een oplossing.
Transparante gordijnen / Vitrage

Vitrages hebben misschien nog een beetje een oubollige naam, maar met de hedendaagse frisse kleuren en sjieke textielsoorten zijn ze echt weer helemaal bij de tijd!

Vitrage en gordijnen combineren

Vitrages worden veel gebruikt voor in de woonkamer of slaapkamer. Door de dunne, transparante stof wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Dit geeft een rustgevende en elegante uitstraling. Vitrage kan ook goed gecombineerd worden met (semi)verduisterende gordijnen. Dit werd vroeger al gedaan, maar dat betekent niet dat het ouderwets is. Het zorgt juist voor de gewenste ambiance en een warme uitstraling.

Vind je het lastig om de juiste vitrage en gordijnen te kiezen? Bij Decorette staat er een team van interieurspecialisten klaar om je te helpen bij deze keuze. Bij Decorette in jouw buurt vind je de beste en mooiste gordijnen in de regio .