Screens voor de regio

Wil je niet meer thuiskomen in een huis dat aanvoelt als een sauna? Dan is een screen de oplossing! De Decorette screen is een modern, vlakhangend zonnescherm gemaakt van glasvezel. Hierdoor wordt je interieur beschermd tegen zon en warmte.
Screens zonwering

Screens zitten aan de buitenkant van je woning. Dit zorgt ervoor dat zonnestralen al worden tegengehouden voor ze bij het raam komen. Geen broeikaseffect meer!

Ook wordt er geen kostbare ruimte in beslag genomen. Overdag zorgt een screen voor een goed zicht naar buiten en een belemmerende inkijk naar binnen. Dit geeft dus meer privacy. De bediening kan worden geregeld met een wandschakelaar, afstandsbediening of handbediening.

Screens zijn eenvoudig te onderhouden

Een voordeel van een screen is dat het weinig onderhoud vergt. Er zijn wel een aantal dingen die je kunt doen om je screen schoon en mooi te houden. Maak de frames regelmatig schoon met water en een licht sopje. Gebruik geen agressieve of schurende middelen! Voor een extra beschermlaag zet je het frame jaarlijks in de was. Het doek kan met een zachte borstel worden schoongeveegd of eventueel met een licht sopje worden afgewassen. Hierna is het belangrijk om je screen schoon te spoelen en heel goed te laten drogen.

Op zoek naar een screen voor jouw woning? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij Decorette. Wij geven je graag advies in onze winkel in jouw buurt.

Let op! De volgende vestigingen verkopen géén screens:
Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Utrecht, Wesepe en Broek op Langedijk.