Decorette Jaloezieën

Wil je spelen met het binnenkomende zonlicht? Dan zijn jaloezieën echt iets voor jou. Misschien denk je bij het woord jaloezieën meteen aan de welbekende horizontale Luxaflex. Natuurlijk zit die jaloezie ook in het assortiment van Decorette, maar de keuze gaat nog veel verder.
binnenzonwering-jaloezien-Bece-hout.jpg

Horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën en vlinderjaloezieën, tegenwoordig kan het allemaal. Bij Decorette in jouw buurt kun je kiezen welke jaloezie het beste bij je woning en natuurlijk bij je smaak past. Je vindt er jaloezieën van bekende merken maar ook van ons eigen merk.

Horizontale jaloezieën
Deze klassieker past in veel verschillende soorten interieur. Dit komt door het grote assortiment aan materialen, kleuren en details. Zoek je houten jaloezieën voor een warme uitstraling? Of ga je liever voor de transparante kunststof variant voor in een modern interieur? Bij Decorette vind je het allemaal. Buiten de prachtige uitstraling, zijn horizontale jaloezieën ook nog eens heel handig. Je krijgt de controle over het binnenkomende zonlicht door middel van één simpele beweging! De collectie kan persoonlijk en geheel naar wens worden gemaakt met decoratieve accessoires en details.

binnenzonwering-jaloezie-bece-04.jpg

binnenzonwering-jaloezie-bece-01.jpg

Verticale jaloezieën
Hip, strak en modern. Dat is de nieuwe generatie verticale jaloezieën. Deze laat zien dat een moderne uitstraling en functionaliteit uitstekend samengaan! Heb je een prachtige unieke raamvorm, deur of erker die je graag wilt aankleden met een zonwering? Dan is een verticale jaloezie een sfeervolle oplossing. Door het gebruik van verschillende materialen en maatvoering krijgt deze binnenzonwering een eigentijdse look.

binnenzonwering-jaloezie-bece-03.jpg

Vlinderjaloezieën
Misschien iets minder bekend, maar zeker niet minder mooi! Deze sierlijke lamel is geïnspireerd op fladderende vlinders. De beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen worden gecombineerd in de vlinderjaloezie. Geopend geven deze jaloezieën vrij uitzicht, terwijl ze in een simpele beweging zorgen voor privacy. De vlinderjaloezie is een echte innovatie op het gebied van raamdecoratie.

Ben je nu net zo enthousiast als wij over al deze jaloezieën? Bezoek dan onze binnenzonwering shop! Of kom langs in onze winkel voor de regio .

binnenzonwering-jaloezie-bece-02.jpg