Decorette, Marmoleum expert

Een duurzaam maar stijlvol natuurproduct. Dat is Marmoleum van Decorette. Wie natuur en milieu hoog in het vaandel heeft staan, kiest voor Marmoleum. Bovendien is er keuze uit vele kleuren en dessins. Van de klassieke marmer look tot zinnenprikkelende dessins. Marmoleum kan gelegd worden als baan, tegel of strook.

Een duurzame marmoleum vloer voor je kamer
Marmoleum is gemaakt van allerlei natuurlijke materialen. Lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen, dat is waar het uit bestaat. Marmoleum is slijtvast en kan goed onderhouden en schoongemaakt worden. Door de vloer te polijsten, kan deze altijd weer in zijn oorspronkelijke staat worden gebracht. Na een levensduur van dertig jaar kun je de cyclus opnieuw laten beginnen. Het marmoleum is namelijk geheel afbreekbaar. Bij verbranding levert het zelfs meer energie op dan de energie die tijdens de productie wordt verbruikt. Op deze manier is de kringloop volledig gesloten. Marmoleum is dus perfect voor de echte natuurliefhebber!

Wonen met een goed gevoel. Dat doe je in een woning met marmoleum vloeren. En dat is niet alleen omdat het product duurzaam en verantwoord is. Het is ook omdat het makkelijk schoon te maken is. Vlekken en strepen kun je helemaal laten verdwijnen. Geniet dus extra lang van een mooie vloer van Decorette in jouw buurt! Ook is het mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming in combinatie met een marmoleum vloer. Een prettige leefomgeving is dus gegarandeerd. Kom eens langs bij de woonadviseur in jouw regio ! Wij zijn namelijk de vloerexpert uit de regio .