Rond vloerkleed

Een rond vloerkleed zorgt voor een hele andere look in je woonkamer dan een rechthoekige variant. Een cirkelvorm in het middelpunt geeft jouw interieur een verrassende twist. Speels en stoer! Lees hieronder meer over ronde vloerkleden.

Rond vloerkleed: geeft het interieur sfeer

In sommige gevallen kan het een verademing zijn om de strakke, rechte lijnen in het interieur te onderbreken. Een rond vloerkleed geeft een positief effect. Ronde vormen worden beschouwd als vriendelijk en sympathiek. Je maakt hierdoor de aanblik van jouw woonkamer vriendelijker en zorgt voor een contrast binnen de rechthoekige muren. Omdat de strakke inrichting wordt onderbroken oogt het interieur een stuk spannender. Zoveel positieve invloed heeft een rond vloerkleed voor de sfeer in huis.

Oneindig veel opties met een rond vloerkleed

Je hoeft nooit te twijfelen of een rond vloerkleed wel past bij de rest van het interieur. Een tapijt met onde vorm zal zich aanpassen aan de rest van de omgeving. Dat maakt het product enorm veelzijdig in gebruik. Voor de kinderkamer geeft het een extra speelse touch terwijl de ronde vorm de woonkamer optisch open maakt.

Een klein rond vloerkleed kan je onder de salontafel leggen, terwijl een groot rond vloerkleed ook deels onder de bank wordt geplaatst. Een vloerkleed fungeert als verbindende factor van de zithoek. Hierover kunnen we jou in de winkel goed adviseren.

Mix met jouw ronde vloerkleed

Het kan enorm leuk zijn om verschillende soorten vloerkleden te matchen. Leg ze gedeeltelijk over elkaar zodat ze speels overlappen. Gebruik zowel rechthoekige als ronde vloerkleden en varieer in laapolige vloerkleden en hoogpolige vloerkleden. In onze collectie vind je verschillende patronen die samen kunnen worden gecombineerd. Zo kan je zelf, op een creatieve manier, de match maken van je dromen.

Een rond vloerkleed op maat

Een grote ergernis is wanneer je het vloerkleed vindt van jouw dromen, maar deze niet in de juiste afmeting beschikbaar is. Bij Decorette heb je dit probleem nooit. Vrijwel alle motieven en patronen uit ons assortiment zijn op maat te maken of naar eigen smaak samen te stellen.

Zo kan je kiezen voor een rond vintage vloerkleed. Je kiest simpelweg het design dat jou aanspreekt en laat deze personaliseren. De gewenste maten van de vloerkleden kan je gewoon aan ons doorgeven. Zo zorgen wij voor een rond vloerkleed op maat zodat deze perfect past onder jouw salontafel.

Rond vloerkleed kopen bij Decorette

Wij hebben een breed aanbod dessins, kleuren en materialen beschikbaar voor het ronde vloerkleed uit jouw dromen. Het mooiste is: wij helpen je met een rond vloerkleed op maat maken als je dat wilt. Dat is de service die je van ons mag verwachten. Maak een afspraak met ons en wij helpen je graag!

Afspraak maken
Winkels
vloerkleden hoogpolig
decorette vloerkleden laagpolig
vloerkleed kinderkamer libelle
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Vloerkleden zijn praktisch en mooi. Als je de juiste kiest natuurlijk. Bij Decorette kan je ze helemaal zelf samenstellen. Laat je alvorens inspireren in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette