• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vloerkleed grijs

Wat goed dat je in je zoektocht naar een vloerkleed in grijs deze pagina bezoekt. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment grijze vloerkleden. In onze woonwinkels kun je terecht voor vloerkleden op maat en nog veel meer moois. Decorette maakt van jouw huis een thuis. Ontdek onze collectie grijze vloerkleden zelf!

Vloerkleed grijs

Veelzijdig grijs

Grijs is de laatste tijd enorm in aanzien gestegen. Van ‘altijd goed’ tot absolute trendkleur; grijs heeft zichzelf inmiddels wel bewezen. Met een grijs vloerkleed kun je dan ook alle kanten op. Of je nu een grijs kleed zoekt als aanvulling op je industriële interieur of het puntje op de i wil zetten van je moderne inrichting; een vloerkleed in grijs past overal. Ook als je een grijs vloerkleed bij een grijze bank neerlegt, zit je goed. Letterlijk en figuurlijk. Het is namelijk supercharmant om verschillende tinten grijs met elkaar te combineren. Een grijs tapijt is chic in de woonkamer maar doet het zeker ook goed in de slaapkamer.

Onze collectie vloerkleden

Bij Decorette slaag je voor een grijs tapijt in allerlei soorten en maten. En over maat gesproken: we maken jouw kleed graag voor jou op maat. Dus of je nu een grijs vloerkleed van 200 x 300 cm zoekt of een juist een klein exemplaar maakt niet uit. In ons woonatelier kun je terecht voor een (custom made):

Stijlvol en zorgeloos gaan hier hand in hand

Het perfecte vloerkleed kan heel veel doen voor de uitstraling van je interieur. Maar met alleen een grijs kleed ben je er vaak nog niet. Ook als je op zoek bent naar meer zit je goed bij Decorette. Wij bieden namelijk de complete interieuroplossingen aan. Dus ook voor complete vloeren of stijlvol behang slaag je in onze woonwinkel. Of je nu mee wilt gaan met de allerlaatste trends of dingen liever nét een beetje anders doet; thuiskomen begint hier.

Bekijk ons assortiment

Kan ik helpen?

Van een huis een thuis maken, laat ons hart sneller kloppen. Deze passie delen we graag met je! Met onze vele woonwinkels is er altijd een Decorette bij jou in de buurt. Kom spontaan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.