• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Vloerkleed vierkant

Een vierkant vloerkleed biedt een unieke esthetiek voor wie eens iets anders wil dan een rond of rechthoekig tapijt. De strakke lijnen voegen een interessante dimensie toe aan diverse interieurstijlen. Benieuwd of een vierkant vloerkleed iets voor jou en je interieur is? Verken dan ons assortiment vierkante vloerkleden en laat je adviseren in de winkel!

De veelzijdigheid van een vierkant vloerkleed

Met een vierkant vloerkleed kan je verschillende kanten op. Een vierkant heeft strakke lijnen. Een vierkant vloerkleed past dan ook heel goed in een strak interieur. Maar ook als je meubilair met veel ronde vormen in je woning hebt staan, is een vierkant vloerkleed een mooie toevoeging. Het zorgt dan voor een mooi contrast met alle ronde vormen.

Daarnaast is een vierkant vloerkleed ook nuttig om plekken af te bakenen. Als je een vierkant vloerkleed in de hoek van de kamer legt, kan dat bijvoorbeeld een leuke speelhoek voor kinderen worden. Vierkante vloerkleden zijn dus ontzettend veelzijdig.

Onze collectie | Vloerkleden vierkant

Smaken verschillen en bij Decorette weten we dat als geen ander. Gelukkig komen vierkante vloerkleden in allerlei soorten en maten, waardoor er bijna altijd wel een vierkant kleed tussen zit dat helemaal aansluit op jouw wensen. In ons assortiment vind je onder andere een:

  • Vierkant hoogpolig vloerkleed
  • Vierkant laagpolig vloerkleed
  • Vierkant vloerkleed grijs
  • Vierkant vloerkleed zwart
  • Vierkant vloerkleed wit
  • Meerkleurig vierkant vloerkleed

Ook slaag je bij ons voor zowel een groot vierkant vloerkleed als een klein vierkant vloerkleed. Daarnaast maken we ook vierkante vloerkleden op maat. Zo weet je zeker dat je nieuwe vloerkleed straks precies in je woning past.

Decorette: altijd bij je in de buurt

Zou je onze vierkante vloerkleden wel eens in het echt willen zien? Kom dan gezellig bij ons langs! We hebben meer dan 50 woonwinkels verspreid over heel Nederland, dus we zitten altijd wel ergens in de buurt.

In onze winkels vind je niet alleen onze vierkante vloerkleden. We hebben ook andere soorten vloerkleden, zoals ronde vloerkleden. Daarnaast kun je ook voor een volledige make-over van je woning bij ons terecht. Voor een mooie nieuwe vloer of een prachtig nieuw behang zit je bij ons namelijk ook goed. Zien we je snel?

 

Bekijk ons assortiment

Vierkant vloerkleed kopen?

Als je met een goed gevoel een vierkant vloerkleed wil kopen, ben je bij Decorette aan het juiste adres. Niet alleen zijn onze vierkante kleden van hoge kwaliteit, maar je profiteert bij ons ook van onze persoonlijke service. In onze winkels staan onze woonexperts namelijk altijd voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Kom gezellig langs en ontdek met eigen ogen onze vierkante vloerkleden!