• Gratis persoonlijk advies
  • 50+ winkels
  • Van interieurontwerp tot realisatie

Wild Wonder™; Flexa Kleur van het Jaar 2023

Ieder jaar kijken we er halsreikend naar uit: de lancering van de Kleur van het Jaar van Flexa. In deze 20e editie is het de eer aan de kleur ‘Wild Wonder™’, een tint die symbool staat voor de wonderlijkheid van de natuur. Deze positieve, natuurlijke geeltoon verbindt ons met buiten en laat ons binnenshuis beter voelen. Deze musthave kleurtoon is verkrijgbaar in onze winkels.

flexa kleur 2023 - wild wonder

Het wonder van de natuur

De grote inspiratiebron voor Wild Wonder™ als de Kleur van het Jaar 2023 is de helende kracht en het inspirerende karakter van de natuur. Mooie eigenschappen die je door de toepassing van deze kleur in jouw interieur direct voelt. Flexa vertaalt het wonder van de natuur naar jouw huis.

Lush: kleurpalet van het jaar 2023

Het Kleurpalet van het Jaar 2023, met de Kleur van het Jaar Wild Wonder™ in de hoofdrol, draagt de naam ‘Lush’. Het palet vertelt het verhaal van bossen en bosgrond: kalme, opbeurende tinten die zorgen voor een ruimte waarin je jezelf prettig voelt. Binnen dit palet wordt Wild Wonder™ gecombineerd met zachte groene tinten en neutralen. Ze zorgen voor een verbinding met
de natuur en bieden een rustige en geruststellende sfeer.

flexa wild wonders
flexa wild wonders

Kleurentrends bij je thuis

De Lush Kleuren worden in onze woonwinkel aangeboden onder het Flexa Kleurentrends 2023 palet. Dit palet bestaat uit tien toepasbare interieurkleuren die jouw interieur verreiken met een natuurlijke glow. Zowel het palet als de Kleurtesters zijn vanaf 13 september 2022 verkrijgbaar in onze Decorette winkels.

Let op! Je kunt in bijna al onze winkels terecht voor het kopen van verf met uitzondering van: Broek op Langedijk, Gouda, Heemskerk, Hoorn, Hoogeveen, Leiderdorp, Rotterdam, Utrecht en Vught.

Gerelateerde blogs

Kan ik helpen?

Van een huis een thuis maken, laat ons hart sneller kloppen. Deze passie delen we graag met je! Met onze vele woonwinkels is er altijd een Decorette bij jou in de buurt. Kom spontaan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.