De top 10 luxe behang voor het interieur

De top 10 meest luxe behang voor je interieur is een uiteenlopende lijst van sprankelende, glinsterende, rijke en bijzondere dessins. Behang waarbij de kamer direct naar een hoger niveau wordt getild. Dé zwaargewichten om jouw wand te laten stralen en het interieur te polijsten. Met deze top 10 brengt Decorette alle luxe naar jouw kamer.

1. Krokodillenleer behang voor een chique twist

Krokodillenleer is een erg kostbaar materiaal en is alleen toegankelijk voor de allerrijksten. Uiteraard plakken wij geen écht krokodillenleer behang op jouw wand maar een prachtige, realistische lookalike. Er zijn een aantal soorten op de markt die jouw kamer toch een speciale krokodillenleren look geven, maar 300561 van Skin, Eijffinger springt eruit. Daarbij geeft hij jouw kamer ook direct een etnisch tintje.

2. Exclusief behang met een goud randje

Goud glitter behang is behoorlijk extravert maar geeft jouw kamer wel een shiny eyecatcher. De ideale manier om een beetje glamour in huis te brengen. Het glitter behang van Eijffinger, Rice 383582 mag dan opvallen: in onze winkel vind je ook subtielere soorten goud behang. Natuurlijk mag dit opvallende glitter behang niet in deze top 10 luxe behang ontbreken.

Luxe behang met krokodillenleer look, Eijffinger, Skin, 300561

Exclusief goud glitter behang, Eijffinger, Rice 2,  383582

3. De rijke uitstraling van fluweel behang

Velours behang – of de look van velours – zorgt voor een chique woonbeleving. Fluweel is een zware en dure stof die vanuit de geschiedenis alleen voor de vorsten beschikbaar was. Die associatie zit er nog steeds in. Daarom staat 219474 van Atelier, BNWalls met stip op nummer #3 van de top 10 luxe behang. Zeker de dramatische blauw/groene kleur maakt een diepe indruk.

4. Chique behang is taupe behang

Effen behang kan ook een enorm stijlvolle look geven. Taupe is een kleur die warmte brengt én jouw muur voorziet van een subtiele textuur. Dit Modulaire behang uit de collectie van Arte Essentials is op en top luxe. Beeld je dit luxe behang eens in met passende gordijnen.

Fluweel behang BNWalls, Atelier, 219474

Arte behang Essentials, Modulaire, 53043

5. Luxe Fotobehang met een tropisch tintje

Met luxe behang creëer je een unieke wereld. Zo kies je voor een traditionele sfeer of een heuse jungle look. Met fotobehang breng je jouw fantasie direct tot leven. Met dit behang van Arte Expedition, Silk Road Garden hoef je niet langer te reizen om toch te genieten van de tropen. Nieuwsgierig wat wij nog meer te bieden hebben? Ontdek het in onze winkel.

6. Art Deco luxe behang herleeft zijn tijden

De ultieme woonstijl om luxe te creëren is Art Deco. Een trendy sfeer die bekent staat om architectonische vormen en geometrische vlakken. Voeg hieraan metallic details toe en jouw kamer ademt glamour. Dit luxe behang van HookedOnWalls Blooming, Blocks is de perfecte combinatie van Art Deco, goud en zwart en tilt jouw interieur direct naar een hoger niveau.

Arte, Expedition, Silk Road Garden

HookedOnWalls behang, Blooming, Blocks, BL22771

7. Chique behang met een dierlijke twist

Leer behang tegels zijn dé trend voor komend seizoen. Dat komt omdat ze direct een extra dimensie toevoegen aan jouw interieur. Het is een uniek en luxe natuurproduct met een stoer karakter. Dit leer behang is van Enzo Pellini en te verkrijgen bij één van onze winkels.

8. 3D behang dimensie aan jouw wand

Om extra dimensie aan jouw interieur toe te voegen is 3D behang perfect. Met 3D patronen worden jouw ogen voor de gek gehouden. Het vervreemde effect speelt met de ruimte. Dit chique behang van HookedOnWalls Urban Concrete staat met zijn surrealistische effect op een trotse 8e plaats in deze top 10 luxe behang.

Leer behang, Enzo Pellini wandtegels

HookedOnWalls, Urban Concrete, Blocks, 13920

9. Terugblik op de Renaissance met Barok behang

In deze lijst mag het gouden Barok behang van Ejffinger Trianon Vol II, 388532 niet ontbreken. Nog altijd zijn klassieke barok patronen populair voor de slaapkamer. De decoratieve motieven zorgen voor een chique sfeer die zo uit de renaissance lijkt te komen. Zeker in combinatie met een visgraat vloer! En zeg nou eerlijk: alles wat uit Frankrijk komt ademt toch romantiek en elegantie?

10. De perfecte nummer 10: Kurk behang met goud

Behang gemaakt van unieke, natuurlijke materialen worden steeds populairder. Het is een luxe om deze te kunnen verwerken op onze wand. Deze parel, Eijffinger Natural Wallcoverings 389534 is gemaakt van kruk en heeft prachtige, gouden details. Deze subtiele shine zorgt voor een stijlvolle glans wanneer de zon erop valt. Natuurlijke pracht gecombineerd met luxe.

Barok patroon Eijffinger Trianon Vol II, 388532

Eijffinger, Natural Wallcoverings II, 389534

Naast deze top 10 luxe behang vind je in onze winkel nog tal van exclusieve patronen en chique texturen. Kom eens langs in onze winkel of neem een kijkje in onze webshop voor een impressie van ons luxe behang assortiment.